![]() |
|
Jant içinde gözüken kırmızı fren |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2012 Saat 22:10 |
||
Arkadaslarim yeterince aciklamis ama ben yinede bisey daha sormak istiyorum benim arabada 16 jant var jantlar biraz iceriye gömük jantla kaliper arasinda tam bir parmak bosluk var brembo kapak olurmu acaba
|
|||
ozaann
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi takın ya bende takacağım, benim jantlar 15" duyduğuma göre 15 jantların bazılarına, 16 ve üseri jantların hepsine uyuyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Evet aynen oyle. Bu bıraz becerı meselesı. Uygun sekılde montaj yapılırsa olmaması ıcın bır neden yok...
|
|||
![]() |
|||
||
E bizde O Kadar Mesajda Uyuyor Demiştik Zaten... ![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
arkadaslar ben de bugun bir otoparkta park halinde 206 cc gordum onunda orjinal 15 inc jantı vardı ve kırmızı kapaklar resmen ben burdayım diye bagırıyordu.. sahibini görsem soracaktım, bilgi alacaktım.. kapakla jant arasında 2cm fln mesafe bile kalmıstı..
|
|||
![]() |
|||
||
Tenekenin o kısmını kestirsem nasıl durur abi ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Puhahaahaaaaaa
![]() Keske denedıgımız gun resım cekmıs olsaydık sımdıden ıspat ederdık. Onu dusunemedık bak goruyormusun ![]() Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 14:32 |
|||
![]() |
|||
||
Teneke Janta Daha Kolay Montajlanıyor Cihanım ![]() Ama Görünürmü Orası Muamma ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hatta Guinness Rekorlar Kitabınada Haber Vereceğim... Onlarda Şahit Olsun... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jantım olunca ilk yaptıracağım şey
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Evet kardesım en kısa zamanda su kapaklarımızı takalımda bu ıse de bır son verelım. Herkes gormus olsun 15" janta oldugunu ogrensınler... ![]() Düzenleyen CeCoLi - 13 Ekim 2011 Saat 12:56 |
|||
![]() |
|||
||
O Yüzden Bu Malzemeyi Satan Adam Bile Uyup Uymadığını Bilmiyor.
Ezbere Konuşuyor... 15 e uymaz Minimum 16 Jan Olması Lazım... Yakın Bir aman Zarfında Ben Taktıracağım Cecolimle Beraber O Zaman Gerçek Kanıt Ortaya Çıkacak ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Oluyor abıcım oluyor bız Albayın aracında ıkımız bır fııl denedık hemde arada cok bosluk kaldı yanı
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bır dakıka abıcım. Sen yanlıs anladın. Kımse kalıperı kesmıyor. Takılması dusunulen kalıper kapagının bıraz modıfıyesı ıle takmak mumkun... Ayrıca Albayımın soyledıgı gıbı 206 sında 15" jant ıcıne cok rahatlıkla montajlanabılıyor. Ama burada dısk capı ve kalıper boyutu degısken bır rol oynuyor... Ben kendı 15" jant bulunan aracımada takacagım benım kalıperlerım daha buyuk bıraz zorlanacagım ama sızlerle paylasırım...
|
|||
![]() |
|||
||
Ben Canlısını Görmedim Hafta Sonu Parçacıları Dolaşayım... Varsa Haber Ederim
![]() |
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
albayım tamda bundan bahsedıodum bunun grisi var ya çok hoş duruyo nerden buldun bunu ? nerde satılıyo bilgin varmı ?
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
pahalı değil de benim janlar 15, bunun için gidip en az 16 jant alcam, almışken de güzel bişey alcam sonra buna göre lastik alcam derken bu kalipper işi bana 2000 TL ye patlar
şimdi albayım sorarım sana hani pahalı değil di bu kalipperler
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
![]() Ben Aldım Bir Çift; Yakında Takıyorum Hemde AlbaYDemircaN Markalı ![]() |
|||
![]() |
|||
||
canımı çektirmeyin arkadaşım karartcam şimdi gözümü ne var ne yok alacam :D
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bahsettiğin Bu Olsa Gerenk..
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |