![]() |
|
Peugeot 307 için demir jant arıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sandox ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: teknik bölüm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 22:28 |
"ezelefe" ile konuştuk, eğer olmazsa özelden mesaj atarım hocam
|
|
2004 Peugeot 307 HDI (Şeytan Kırmızı)
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım benimde aynı şekilde daha öncede koymuştum foruma satılık diye.4 jant bijonları kapakları lastikleri duruyor.Lastikelrin ikisi dunlop marka diş durumalrı iyi ikisi kar lastiği onlarda 6 ay kullanıldı zaten 200e hepsi senin olur uygunsa özelden mesaja gerek yok gizli saklımız yok :)
|
|
![]() |
|
sandox ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: teknik bölüm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
çok iyi olur ulaşabilecek telefon numarası varmı acaba ? |
|
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
|
2004 model peugeot 307 aracım için 4 bijon jant arıyorum çıkma lastiğide varsa temiz öylede alabilirim.
19 inc GTX jant'ım ve ince yanak performans lastiğim var takasta yapabilirim aşağıda resimini mevcut
istanbul 4.levent tarafındayım
![]() |
|
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |