![]() |
|
otomatik 307 sabah P de takıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 Saat 16:58 |
fren müşürünü değiştir geçer:) şahsen ben yaptım düzeldi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahin peugeottan orjinal fren müşürü alın. en az iki çeşit olması gerek o yüzden aracın özellikleri ve şasi no verin gerekirse.
vites p de takılınca zorlamayın, aracı stop edip yeniden çalıştırın düzelir.
fren müşüü bozulduğunda ara sıra vites p de takılı kalır, ayrıca şanzımanda düzensiz çalşmalar vites geçişlerinde uzamalar ve ayağını gazdan çekince devrin kompresör ile değil birden düşmesi gibi sorunlar oluyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Canip ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Bendede 2004 307 var aynı sorun bendede var. Arada bir P de takılı kalıyor. Biraz zorlayınca bırakıyor
![]() Düzenleyen Canip - 23 Ekim 2011 Saat 02:26 |
|
![]() |
|
teşekkür ederim hocam:)
|
|
![]() |
|
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=28 Aradığınız link bu. 206 için olduğuna bakmayın aynı. Ben buradakileri okuyup kendim değiştirmiştim. Düzenleyen kapagan - 05 Ekim 2011 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
hocam benim selenoidler zaten değiştirilmiş yeni tip selenoid, ben yağ diye düşünmüştüm önceden ama sağolsun arkadaşların müşürü değiştirme tavsiyesinde bulundu. bakalım sponsorumuza sipariş ettim müşürü değiştireyim seninle paylaşırım durumu fatih hocam
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
:) eywallah
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
rica ederim.
eğer kesilirse kendi aracımın sorununu halletmiş kadar sevineceğime emin olabilirsin
![]() |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
walla iyice temizledim, sonra bolca silikoınlayıp yapıştırdım, arabayı yarın sabaha kadar kullanmayacam inşallah sıkıntı kesilir, tekrar teşekkürler:)
|
|
![]() |
|
htasay tam anlattığım gibi yapmışsın tebrik ederim. umarım silikonlamadan önce iyice temizlemişsindir yoksa silikon tutmayabilir, birde iyice kuruyana kadar araçla su birikintisi vs girerken dikkat et iyice kurusun tamamdır.
eğer ses amortisör tozluğundan geliyorsa ki genelde öyledir, ozaman sorunun çözülmüş demektir.
|
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin usta da tam " ömürlükmüs " ![]() ustaya her tamirden sonra para ödenmez, birkez ödenir ömürlük deseydin bari ![]() |
|
![]() |
|
hocam bu devir saatinin birden düşme olayı işte son bi iki sıkıntyla birlikte başladı ben arabayı alalım 3 hafta falan oldu. geçen hafta sonuna kadar sorunsuz kullandık ama geçen hafta bi başladı arıza vermeye hala devam ediyo, inşallah bu fren müşürü ile bu sıkıntımda ortadan kalkacam az önce gittim metin hocam sizin verdiğiniz tavsiyeye uyup amatisörün altındaki plastik parçayı yukarıya silikonla yapıştırdım bakalım yarın arkadaki ses de kesilirse değme keyfime:)
![]() Düzenleyen htasay - 05 Ekim 2011 Saat 16:42 |
|
![]() |
|
Allah razı olsun, bende öğrendiğim abilerime kardeşlerime hep teşekkür ediyorum, bilgi paylaştıkca çoğalır diye boşa dememişler
![]() |
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
metin kardeşim haklı sorun müşürde.benimki p de hiç kilitlemiyordu,vites vuruntulu geçiyordu ve araç hantallaşmıştı.metin dedi bi müşür al diye onu dinledim hala teşekkür ediyorum...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
gelince bak bakalım, vites geçişlerini konrol et 3000 de değilde 3300-3400 de değiştiyormu,
birde sabit hızda giderken ayağını gazdan çekince devir kopresörle değilde birden mi düşüyor bunlara bak bakalım bu sıkıntıların hepsi fren müşürü sonunda gitti (:
|
|
|
![]() |
|
söyledim :) verdim siparişi teşekkürler
|
|
![]() |
|
rica ederim, selamda söyle (:
|
|
|
![]() |
|
alisuat hocam herşey yazılmış burda teşekkür ederim, metin teşekkürler şimdi sipariş veriyorum hemen.
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
şanzımanla ilgili bir sorununuz oldugunda önce
okumanızı öneririm.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |