![]() |
|
Peugeot 307 Lpg Taktırılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 22:24 |
oncelıkle aramıza hosgeldınız aktıf ve keyıflı forumlar dılerım
forum kuralları geregı assagıdakı anketı doldurursanız daha ıyı olucagı kanaatındeyım , lpg konusuna gelırsek yetkılı ve tecrubelı arkadaslarım sıze daha ıyı yardımcı olucaklarına ınanıyorum
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle forum içerisinde biraz araştırma yaparsan çok güzel yararlı dökümana , bilgi alış veriş ve görüşlere ulaşırsın.Bu konuda çok deneyimli başta cem ustamız olmak üzere arkadaşlarımızın yazdıkları çok faydalı yazıalar var.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
yavuzbatyir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: usta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzbatyir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulda oturuyorsanız var ben taktırdım hiçbi sorun yok cok memnunum
![]() |
|
swxxx
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle dostum üyelerimizi tanıyalım başlığı altında kendini tanıtmalısın
ve konuya gelince bu lpg ile ilgili o kadar çok konu açıldıki illaki birine denk gelirsin.ustasın taksın tüpü arıza lambası filan yanmaz cecoli abim sana usta önerebilir konu kirliliği yapmayalım ;) bendede 307 var , bir ara taktırmaya niyetlendik sonra vazgeçtik Düzenleyen CeCoLi - 27 Eylül 2011 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza bugün katıldım. Yeni bir Peugeot kullanıcısıyım ve 2005 307 aracıma Lpg taktırmak istiyorum. Araştırıdığım kadarıyla hassas motorları varmış sıklıkla arıza ışığı yakıyormuş. Bana önereceğiniz bir marka ve usta var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |