![]() |
|
Peugeot için led ampül ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2011 Saat 14:47 |
||
ultra yuvarlak....
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gunes harıcındekı hıcbır ısık kaynagı 360 derece aydınlatamaz zaten |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
yok hocam biliyorumda öle duymuştum atmak bedava bencede palavra :) |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Bır led ampulun ısık acısı 180 dereceyı gecmez bence. 380 derece ne demek bır dusunurmusun
![]() |
|||
![]() |
|||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
||
Ledlerle ilgili herşeyi açıklamışınız hocam elinize sağlık aynen sperflux ledler mükemmel oluyor ama daha hiç takmayı denemedim.. kadran aydınaltmasında öneriyolar süperflux ledleri 380 derece filan diye duymustum yalanmıdır dogrumudr bılmıyorm :)
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Araclar ıcın uretılmıs modellere gelırsek. Power Led... Bence en guzeli
![]() SMD ledlı park ampulu. Resımdekı 9 lu. bunun 5lısıde var 13lusude var. 5 lı olupta onune power led takılmıs olanıda var
![]() Dar açılı ledlı
![]() Hele bunlar hıc guzel ısık vermez.
![]() SMD nın en kucuk modelı...
![]() |
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
aynen bende taktım sorun yok ayrıyetten parklarada taktım hıc bır sorun yok :) |
|||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||
![]() |
|||
||
Metınım ledlerı cesıtlerını acılarını tanıman gerekır. Esasında cok basıt...
Mesela mantar, superflux, SMD5050, SMD3528, powerled vs vs
Bırde bunların harıcınde RGB ledler bulunur degısık renkler uretebılırler vs...
Dar acılı led...
![]() ![]() Mantar led geniş acılıdır. Farklı acıya sahıp olanlarıda bulunur
![]() ![]() Super Flux Led. Değişik açılarda olanı vardır
![]() ![]() ![]() ![]() SMD5050 veya SMD3528. 180 derece acılı ve kuvvetlı ısık verırler. 5050 olanı buyuktur daha cok ısık verır. 3528 ıse kucugudur.
![]() ![]() ![]() İşte benım bagajımda takılı bulunan 3 lu SMD5050 modül
![]() 3528 ve 5050 farkı
![]() Power Led = En kuvvetlı ısık ureten ve yerıne gore ısındıgından dolayı sogutulması gerekebılen bır leddir. 1W olanları bulunur. Dıgerlerı cok daha az guce sahıptır...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hocam shell kullanıyorum 50 liralık yakıt bitirdim arıza lambasından eser yok umarım yanmaz bundan sonra :) |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
lpg ile ilgili arıza lambası ne oldu peki?
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
geniş açılı derken ben bunu nasıl anlayabilirim?
sadece üzerinde değilde kenarlarında da led bulunan lambalardan mı bahsediyorsun.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Benım aracında her yerınde led var ama arıza vs yok. Zaten benım arac eskı oldugu ıcın boyle ıslerde arıza dıye bırsey olmaz
![]() Ledlerın kalıtelı olanlarından tavsıye ederım. Cok ucuz olanlarına yonelmeyın. Cunku cabuk bozulabılıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 23 Eylül 2011 Saat 10:38 |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar ilandaki ampülü aldım... aşırı şekilde memnunum 5 takım daha sipariş ettim aydınlatması mükemmel bugüne kadar aldığım en iyi led takımı... herhangi bir arıza lambasıda yakmadı.. kaesinlikle tavsiye ederim
|
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
Parklarım LED ampul, herhangi bir problem yok..
|
|||
![]() |
|||
||
Bu ılanda gosterdıgın urun dar acılı ledlerden ımal edılmıs. Genıs acılı lede sahıp urunlerı tercıh edersenız daha memnun kalırsınız. Aralarında fark var...
Benım aracında her tarafında led takılı. Hep genıs acılı ledlerı tercıh ettım... |
|||
![]() |
|||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
||
Arıza lambası yakmaz ama sönmezde. kısık bir yanış sürekli dewam eder.
|
|||
2003 model 206
|
|||
![]() |
|||
||
Bende taktım bu ledli ampüllerden plakama ancak arıza ışığı falan yakmadı ve hatta fazlasıylada memnunum arkadaşlar. Çok güzel Beyaz bir ışık veriyor.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ledlerin direnci vs bişeyleri farklı tam bilemiyecem şimdi.. o yüzden ampül yokmuş gibi davranabiliyor... mesela paliom vardı bi ara 1.3 multijet taktığımda stop lambası arızası yazıyodu ama yanıyodu ampül ekranda sarı bı ampul gosterıp duruyodu halıyle cıkarttm rahatsız edıyordu |
|||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|||
![]() |
|||
||
bendeki 4 ledli . ama neden arıza lambası yakarki sorun nedir
![]() |
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
düzgün devreli bir ampül alırsanız arıza lambası yakmaz,308 e 3 liralık olanlardan bir almıştım,sadece kontrol ettiğim zaman arızayı gösteriyordu,sonra onları söküp biraz daha kalitelisinden aldım üstünde direnç hariç devre olanlar var onlar sorun çıkartmıyor.
|
|||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |