![]() |
|
Trafik kazası (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Asi Kaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1997 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asi Kaptan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 Saat 15:32 |
Bu otobüsler peugeot'lara takıntılı heralde geçende bizim mahallede bi otobüs beyaz 308'i sıkıştırdı kapı çamurluk gitti..
|
|
Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiralık araba da da vermiyorsun ne hakkı var yatan araba için senden para almaya, kasko sigorta lı araçlar ona göre zararlarını karşılasınlar
mahkeme kararı olmadan hiç kimseye para vermesin arkadaşın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Bugün Emniyetten ve İETT den aldığım bilgiye göre yatma parası diye bir uygulama veya bir ödeme istenmesi söz konusu değilmiş arkadaşlar. İETT yetkilisinin söylediğine göre yersen yapıyorlar dedi. 2 - 3 ay önce Otobüs şöförünün bu tarzda açtığı bir davayı kaybettiğini, mahkemenin bu tarz bir paraya hükmetmediğini söyledi. Çok bilgi kirliliği var bu konuda, öğrendiklerim belki sizinde işinize yarar.
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
şuda var size çarpan araç kaçtıysa vede siz plakasını aldıysanız mahkemeye verene kadar 600 tl ye yakın para gidiyo bunuda biliyorum çünkü başıma geldi :)
yok mahkemeye gerek yok derseniz sigorta aracı yapmıyor kaza tutanagı istiyor :) |
|
![]() |
|
shadowfax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadowfax
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu ilk defa duyuyorum çok ilginç gerçekten
otobüs ve taksilerden kaçmakta haklıymışım demek ki |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
daha önce hatlı minibüs vede halk otobüsüyle kaza yaptım 2 sindede mahkemelik oldukdan sonra mecburu bilir kişinin belirlediği ücreti ödedim böyle birşey var evet eger suçlu sizseniz bu tarz olaylarda neler oldugunu ilk sayfada anlatmıştım aslında hepside başımdan geçtiğinden tecrubeliyim bu konuda |
|
![]() |
|
shadowfax ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı shadowfax
büyük geçmiş olsun.
kazaya sebep olan otobüsün kaçması birşei değiştirmez. bu adamla dakika hesabı çalışırlar ve hangi dakikada hangi durakta olduğu bellidir. mobeseyede yakalandıysa o güzergah üzerinde tamamdır. ayrıca varsa arabadaki hasar karşılanır daha önce araba yattı zararımı gider diyenini duymamıştım ve böyle bir hakları olduğunu hiç sanmıyorum saçmalık. otobüs şoförü uyanık çıkmış cin olmadan adam çarpıyor, kanmayın bence. |
|
![]() |
|
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Evet böyle bir uygulama var ama otobüsçü gelip ha diye sizden isteyemez dava açılır bilirkişi o hattaki otobüsün günlük kazancını belirler ve dava sonucu suçlu siz çıkarsanız zararın tazminine hükmedebilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abı vaktı zamanında benım abımde ıett ye arkadan carpmıstı 2 saat sefer den kaldı dıe otomatık 650tl ceza gelmıstı ozaman artı halk otobusu sahsa aıttır sadece hat parası oderler ıkıncısı saten halk otobusu olay yerınden kacmıs durmamıs buda demektırkı otobuste hasar yok sakın galyana gelmeyın abı yok ole bısey cakallıga yatmıs serefsızler
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
yok öyle bişey şefim aman he sakın para falan isteyemez yemeye çalışıyolar adamı ya. dikkali olun
|
|
![]() |
|
Evet en mantıklı olay mobese kameralarının kayıt etmıs olabılecegı goruntuler...
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
gecmıs olsun kaskonuz olsaydı keske boyle durumlarda cok ıse yarıyor ınsallah sızın yararınıza sonuclar cıkar
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
bu konuda bildiklerimi paylaşim arkadaşlar
minibüs özel halk otobüsü taksi gibi araçlarda suçlu siz iseniz tamir sürecindeki zararını siz ödüyorsunuz ama bu parayı onlar değil mahkemenin atadıgı bilir kişi belirliyo araç size vurdu vede kaçtıysa vede siz plakayı aldıysanız mahkemede dilekce tutarak mahkemeye veriyorsunuz bilir kişin aracın hasarını inceliyo vede mahkeme başlıyo yalnız mahkemeye vermek için dilekce +bilir kişi raporu için 600 tl civarında bi para harcıyorsunuz kaza yapan arkadaşınzıın durumu ise mobese kameralarından kazaya sebebiyet veren aracın tespitiyle araç masrafları + hastane masrafları + çalışamadıgı yani raporlu oldugu süreç zarfındaki maddi zararını karşı tarafdan tahsil edebilirsiniz bu yazdıklarımın hepsi başıma gelsiginden biliyorum çok geçmiş olsun |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bunu avukat danışma sitelerinde sorarsanız daha faydalı yorumlar alabilirsiniz
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
|
cemesk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Dostum bu tarz davalar var ama bı taraf resmı kısı olursa parayı genellıkle parayı alıyolar mesela esk de tranvaya carparsan ve o tranvayın bıkac saat yolda kalmasına neden oluyorsan bunu sende catır catır alıyolar resmen ama halk otobusu ne yapabilir bilmiyorum bence en mantıklısı herseyı resmı yollardan halletmen bırakın mahkemeye verecekse versın
|
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
kazadır olur kardeş herkes kaza yapıyor kazada araba yattı diye paramı verilirmiş kiralık araba olsa arabanın yattığı gün sayısınca veriyorsun ama onun haricinde çok saçma yinede bi avukatla veya sigortacıya sormak lazım tekrar geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin
|
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Geçmiş olsun bende böyle bir şey İETT otobüsleri için duymuştum varsa öyle bir durum varsın mahkeme yoluyla alsın
|
|
![]() |
|
Sigortacılarla bir görüşün; trafik sigortası karşı tarafın kazadan kaynaklanan kayıplarını karşılıyor. Ama bu herşeyi kapsıyor mu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Trafik sigortası var, kasko yok araçta, araç 1996 model kartal
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
Aracın sigortası-kaskosu yok mu? Varsa karşı tarafın zararını onlar karşılıyor. İlle ben bu parayı istiyorum derlerse mahkeme yoluyla ödemek en mantıklısı. Adamların parayı talep etme hakları varsa önce elden parayı alıp sonra mahkeme kanalıyla yeniden isteyebiliyorlar. Ama en net bilgi için bir avukat yardımı şart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |