![]() |
|
peugeot 106 fan sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: MERSIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 11:21 |
ıste benımkı orta cızgının ustundekı cızgıye gelıyordu ve bugunde ne goreyım baktım kırmızının en alt cızgısınde ve ben gaza bastıkca ykselıyor kafayı yedım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar motor küçük ve bu 106 ların kronik sorunu müşürü iptal etme nedeni bu fan devreye erken girsin diye boş müşür takanlar var orta çizgi geçmiyorsa sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
mehmet106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: MERSIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet106
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurederım arkadaslar :) gecen hafta radyatorun hava yapmıs dedıler kucuk bı vanası var dedıler buldum vanayıacıp su koyulan yerden su koy dedıler koydum kucuk vananın agzından su cıkınca kapat dedıler aynısı yaptım duzelme oldu fakat bugun yıne aynı sorun oldu tekrar aynı seyı yaptım ama bu sefer bı degısme olmadı cok kafama takılıyor arkadaslar ya :( kesın bı sonuc bulsak cunku bu sefer kırmızının en alt cızgısıne geldı ve gaza basınca hararet ısıgı yanıyor ayagımı gazdan cekınce sonuyor ...havalardanmı desem daha 2 gun once daha sıcaktı ne yapıcam bılmıorm .... cok tesekkurederım
|
|
![]() |
|
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
arkadaş hiç kafana takma bende deli oldum o arıza yüzünden ben muşurları dahi değiştirdim ayrı muşur bile taktırdım radyatöre ama bu araçlarda fan açma olayı standart benim araçta 10 dakika sonra fan açıyor ve açmasıda normalmiş bunların yani anlayacağın orta çizginin üzerine çıkınca hemen açar.
|
|
![]() |
|
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
Kardeş ben de 106 xr 1998 klimalı aldım yeni. Benim de aracımda bu durum söz konusu. Araç hemen fan açıyor. Çizgi dediğin yere kadar geliyor. Ancak klimamı açınca hararet ışığı yanmıyor. Bence tek problem klima olayında. Yoksa diğeri normal...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet106
orta cızgı degıl kardesım orta cızgının ustundekı cızgıye gelınce calısıor ama onceden boyle degıldı anlamadım gıttı :) en azından kırmızı hararet bolgesıne cıkmıor veya hararet ısıgı yapmıor o konuda rahatım korkum yok ama ıste neden bırden boyle oldu anlamadım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hararet sorunum yok ama fan demişken benim quicksilverımda fan yok radyatörün önünde orjinali böyle mi ?
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
fan, hareret orta çizgideyken çalışıyorsa sorun yok. forumda biraz araştırma yaparsan hemen hemen bütün pejoların hareret ibreleri orta çizgiyi geçiyor. bendede aynı sorun var. pejoların kronik sorunu bu. arıza olduğunu sanmıyorum.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet106
oncelıkle herkeze kolay gelsın ıyı bayramlar arkadaslar ve sevgılı ustam, 3 ay once bı peugeot 106 xr aldım 1999 model klımalı , aldgımda arabada hararet musiri denen parca yoktu onu taktırdım ve hararet sorunum ortadan kalkmıstı .. gectıgımız hafta pazartesı bıde baktım ne goreyım fan calısıor hararet ıbresıde ortadakı cızgının tam ustundekı cızgıde ve bazende o cızgıyı bıraz cıkıor .... ama hıc bızaman kırmızıya gelmıyor yada hararet ısıgı yanmıyor ama sehır ıcınde 10 dk sonra fan acıor kafama cok ama cok takıldı ,, bugun ıse fan calısıordu yıne aynı sekılde hararet ıbresıde kırmızıya gelmemıstı aracımın klımasının tusundanmı kaynaklanıyor dedım klıma tusuna basınca kırmızı hararet lambası yandı bende hemen gerı kapattım ... ne olursunuz bana yardımcı olun neyapmam gerek korkuyorum araca bınmeye... bı cok kısıye sordum fan acması guzel bısey dedı kımı dedıkı hararet ıbren bozuk bende cagreyı burda buldum bılse bılse sız bılırsınız ... ne olur yardımcı olun :) sımdıden yardımlarınız ıcın cok tesekkurederımm ... mersınden herkeze selamlarrr :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |