![]() |
|
aracımı satıyorum yeni bir pejoya yelken açıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 16:50 |
|
1,4 hyundai era lar iyi araç tüpe de gerek yok aracı yormaktan vazgeçin yada dizel alın lütfen tüp 1600 1800 araçlar için ideal dir hatta az biraz parası olan 1600 araçlarada taktırmasına şiddetle karşıyım
|
||
![]() |
||
atila39200 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2010 Konum: BABAESKİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atila39200
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saraç satılmıştır ilk defa bi arabamda üzüşdüm arkasından baka kaldım ama gitti malesef bu ara herkez satıyo forumda hayırdır yaa noldu böle bi anda
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
bilgisi olan yok galiba
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
beyler bu era lar hakkında bilgisi olan kullanan varmı 1.4 tüplü olanından?
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar alan arkadaş servise gösterdi arabayı arabam tertemiz çıktı maş. fiyatta anlaştık pazartesi veriyorum devrini.alan arkadaşta genç benim gibi iyi bakıcagını düşünüyorum.
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
hayırlı satışlar.
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar ustam inşallah kadir kıymet bilen birine gider aracın...
|
||
![]() |
||
|
evet içi mavi.ben iki sanıyodum 4 müş.bakalım inş. arkadaşlar biri aradı bugun yarın servise götürücek bişe çıkmasa anlaştık fiyattada.
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
Hadı canım... bende albayımın yanındayım ama sen yoksun meydanda kımı kandırıyorsun
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
seninleyim albayımmm :)))
|
||
![]() |
||
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
|
hayırlı satışlar
|
||
Ayhan, 1968
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
|
Dinocom İzlenmektesin... Kayıplardasın Abicim Yavv
![]() |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
arkadaslar xt ler de model yılı farketmeksizin manuel klima vardır..
ve tüm xtlerde sanruf bulunmamaktadır arkadasın aracı xt bva denilen donanımdır.. biliyorsunuzki dijital klima yalnızca ro.gar. feline gti cc ve bazı quik lerde bulunmaktadır. xt de arkadas 2 hava yastıgı yazmış fakat aracı 4 airbaglidir :))) ayrıca arac cok güzell umarım degerini bilecek birine gider
Düzenleyen dinoco - 19 Ağustos 2011 Saat 22:01 |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Hayırlı satışlar.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
|
2001 2002 Xtlerde dıjıtal panel yok sanıyorum...
Aracın içi mavi kadife kumaslı mı ??? Düzenleyen CeCoLi - 19 Ağustos 2011 Saat 18:29 |
||
![]() |
||
|
hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine satılır...
|
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
hayırlı satışlar
bende satıp 308 yada 407 düşünüyorum |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |