![]() |
|
307 hdi sıkıntılı motor sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2011 Saat 01:20 |
arkadaşlar videoyu izleyemiyorum.ama enjektörden hava kaçağı olursa dışarıya mazot kokusu verir kaçak çok azsa dumanla karışık mazot yani yanmamış yakıt kokusu verir.ayrıca araba çekişten düşer.
|
|
![]() |
|
emretezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emretezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım aynı ses bendede var 207 1.6 hdi birkaç aydır kullanıyorum bu şekilde ne azalıyo nede çoğalıyo servise gidicem ama arıza hakkında bi fikrim yok acaba buldunuzmu arızayı yada başına elen varmı video yu izledim bendeki seste aynı lutfen bi yardım
|
|
![]() |
|
mlsdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ısınınca ses tam kesilmesede epey azalıyor. enjektorlerin hava kacırması kaca mal olmuştu hatırlıyormusunuz?
|
|
www.ozkanserdar.com
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Hocam o motorun hali pek içaçıcı değil. patlatmadan en kısa zanmanda iyi bir ustaya gösterin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
videoyu izleyemiyorum problem var benim nettte ama yorumlardan anladığım kadarıyla bi cik cik sesi var :) benzeri bi olayı bizde yaşadık enjektörler hava kaçırıyomuş ondan kaynaklanıyomuş...araç
ısınınca ses kesiliyomuydu acep ?
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
mlsdr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bakalım ilk fırsatta ikitelli deki efe oto ya goturecegim
daha sonra da durumu sizlerle paylaşırım yorumlarınız için teşekkur ederim..
|
|
www.ozkanserdar.com
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
geçmiş olsun kardeşim bence normal değil benimde başıma bu sesin aynısı diyebiliriz geldi bende aldırış etmeden kullandım motor bloğunu parçaladım motor un içinde biyer kolu denilen bi parça varmış gevşeyip vurmuş dediler motoru yenilemek zorunda kaldım inşallah senin ondan değildir iyi bi ustaya göster ihmale gelmez
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
cik cik diye bi ses geliyor sanki yanlış duymadıysam?Volanttan kaynaklanıyor olabilir o ses bilgine.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
normal değil bu ya buradan anlaşılmaz nereden kaynaklandıgının belkı turbo arızası var belkı rektefe istiyor arac saglam bı ustaya goster bence
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yanlıs bılgı vermım ama gaza basınca cıt cıt cıt cıt ses yapıyomu bana sıbob vurması gıbı geldı
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu kesin ama nedir bilemeyeceğim. Turbodan olabilir mi acaba?Tekliyor gibi araç. Daha deneyimli arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=WtuSeaBncQ4
merhabalar 307 1.6 hdi kullanıyorum özellikle ilk çalıştıgında motor sesi cok sıkıntılı gibi üsteki video yu izleyip bir tanı koyabilirmisiniz normalmi acaba bu ses? şimdiden iligili arkadaslara teşekkur ederim...
|
|
www.ozkanserdar.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |