![]() |
|
acil..kaza ve tutanak hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2011 Saat 20:55 |
ustana söyle eksperi tekrar çagırsın yeniden tespit yapılsın
benim arabadada sadece dışardan tespit yaptılar daha sonra içeriyi görünce tekrardan çagırdılar geldi bidaha baktı tamam dedi |
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün eksper gelmiş , bilgilendiren arkadaşlar size minnettarım ustayı aradım bi an önce başlamasını söyledim..yalnız bi sorun daha çıktı eksper sadece boya ve kaporta için sölemiş , tam sağ arka tekerleğe kaza yaptığım kadının tamponu gelmişti.ustaya giderken bi sarsılma hissetmiştim ben , ama usta bişey olmadıgını sölüyo tekere açıp bakmamıştır gerçi ? bu sorunu nasıl halledebilirim acaba ?
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi , şöyle bir şeyde var emniyetten almamış diyorsunuz ama maddi kaza tutanağının tutulmayacağı hallerden birisi ,
• Sürücü belgesiz motorlu araç kullanıyorsa veya yetersiz sürücü belgesi ile motorlu araç kullanıyorsa, Tutanağın bir geçerliliği olmuyor. O yüzden bence bu konuya dikkat edin sigorta sorun çıkartabilir. Düzenleyen rifatseker - 16 Ağustos 2011 Saat 17:38 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Bayanın birii geçen sene sol söför tarafında bulunan aynamı kırdı 15km hızla gidiyorum anlamıştım bişey olacağını bayan kapıyı bir açtı kütütrt aracın sol ayna gitti tabi bende o sinirle bayana allah belanı vrsin dedim Bayan geldi sana 50tl verim anlaşalım dedi, polis çağırmayalım dedi. Bu lafı diyince kan beynime sıcradı nerden baksanız zararım 250 tl Bende sen dedim 250-300 tl ver dedim Polis çağırmıyım dedim Kadın hemen benim akrabalarımın hepsi polis damadım polis beni tehdit ediyor hemen telefona sarıldım Polisi aradım Polis yarım saat sonra geldi tutanak tutuldu ertesi gün gittim tutanağı aldım tüm suc bayana verilmiş. hemen servise gittim tutanağı gösterdim o arada bir mesaj geldi sigorta sirketi bana exper atamış adı telefonu yazıyor servisteki arkadaş ve ben ayrı aradık exper kem küm etti bizim servisteki arkadaşta cin hemen dedi resim çekip yollayalım onayı ver dedi bizden bizde kırılan parcanın resimini mail ile attık ve onayladı 246 tl masraf çıktı ben basımdan geçeni anlattım sizde böyle bişey yapabilirsiniz.
Düzenleyen woshborn - 16 Ağustos 2011 Saat 17:33 |
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
geçmiş olsun
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
bugun gelmedıyse aksama dogru yada yarın kesın gelır sanada gecmıs olsun allah beterınden korusun
Düzenleyen ahmetsemiz - 16 Ağustos 2011 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
geçmiş olsun arkadaşım
|
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
tamam kardeşim yarın s,gorta şirketini arıcam.çok teşekkür ederim sağolasın
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Valla birazda sigorta şirketiyle alakalı bir durum olabilir bana bildirim yapıldığı gün karşı tarafın sigortası attı msj. sen istersen net bir bilgi almak için sigorta şirketini ara,tramerede girip şase numaranla falan sorgulama yap bakalım tutanak oaraya aktarılmışmı hemen aktarıyolar bazen
|
|
![]() |
|
şimdi kardeşim bu karşı tarafın sigortasının eksperinin bilgilerini bana mesaj olarak atmalılar mı diyosun ? yada ben o sigorta şirketini mi arayayım direk?
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Öncelikle geçmiş olsun,Expere bide kendin ulaşmayı dene ben kaza yaptığımda bildirimden sonra msj olarak bana atanan experin adısoyadı ve numarası gelmişti aradım dedim ne zaman gidersin falan dedi bana daha ulaşmadı bende dedim ulaşmış şirketinizi aradım tamam dedi o gün gelmişti :)
Düzenleyen Platinium - 16 Ağustos 2011 Saat 01:10 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tekrardan çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
eyw kardeşim çok sağolasın bilgilendirdiğin için
|
|
![]() |
|
bazen oluyo öle eksperler tanıdıkları samimi olduklarına daha önce gidiyo muhtemelende böyle bişey olmuştur ondan gelmemiştir
|
|
![]() |
|
verdiğim yerde gün içinde gelecek dedi ama gelmedi , arabanında yapılması lazım bi an önce ve şehir dışına çıkacak :(
|
|
![]() |
|
aracı bıraktıgın yerlede alakalı bu babamın aracını tanıdık yere götürdük adamlar ekxperleri tanıyomuş 2 saat sonra geldi adam baktı başlayın dedi
|
|
![]() |
|
çok saolasın kardeşim , inşallah bir an önce gelirde yapıma başlanır artık stres bastı bide beni
|
|
![]() |
|
öncelikle geçmiş olsun exper gelip baktıkdan sonra birde tramer raporunu bekliyosun o rapor geldikden sonra işlemler başlıyo eksper 2 3 güne geliyo 1 2 günde tramer raponun gelmesi sürüyo yani benim kazada böyle olmuştu 1 hafta sonra başlandı araca
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |