![]() |
|
206+ envy opak beyaz 26300 tl teklif aldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 16:54 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
deepprog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2011 Konum: ist* Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
envy modelleri diğer comfortlara göre donanım görsel ve aksesuar açısından daha hoş durmakta. bende 4 ağustos tarihinde 206+ comf aldım şirket arabası gibi dursada memnunum. Envy alacaktım ancak daha üretilmiyor muş :(
Benzinli bir model ise biraz fazla gibi. Benim aracım Dizel 29.300 TL verdim, (koltuk koruma + trafik sig. + temmuz pulu dahil) gibi oldukça ucuz bir fiyata aldım. Bence yapman gereken bulunduğun ildeki peugeot bayilerini gidemesende araman ve fiyat alman. |
|
2011 Peugeot 206+ 1.4 HDI 70bg Comfort
|
|
![]() |
|
volkan1981 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan1981
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz envy beyaz renk 2011 model sıfır trafik sigortası içinde sadece kasko hariç metalik reks ise 27000 teflik verdiler sizce almalımıyım bu fiyata yardımcı olursdanız sevinirim.
|
|
Tutkunuyum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |