![]() |
|
Kazıklayan Servis ve sorun tekrarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 14:33 |
|
valla arkadaşımın 307'sinin sinyal kolunu değiştirdik gimattaki oto sanayinde, roket oto.da. parça birkaç gün içinde sorun çıkarınca aradık, ergün usta parçayı temin etti, iş yerimize geldi, parçayı orada değiştirip gitti. yani bizim tekrar gitmemize bile gerek kalmadı. işinin arkasında duran insanlar da var yani.. |
||
![]() |
||
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nissan servisi peugeot dan anlıyor diyorsun Hmm. Teşekkürler.
Peki adam bilgisayara takabiliyor mu aracı?
|
||
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşalar ben bostancı sanayıde güney oto nissan servisene götürüyorum aracımı bakım için hangi parçalar gerekiyorsa o söylüyor bende parçaları sanayide parçacıdan kendim alıyorum yalnızca işçilik veriyorum gayet iyi memnunum
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
İyi usta olmak ile iyi insan/adam olmak arasındaki fark bu tarz şeylerde açığa çıkıyor sanırım. Her iki meziyeti de bir arada bulundurabilene ne mutlu:)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
yeri çok kolay hemen bir krokisini çıkartayım bilmeyen arkadaşlar da faydalanır.
birde tuncay beye yorum yazarken harun ustadan bahseden "undertaker" seni zaten gitme diye zorlamıyorum. ben memnun kalmadığım ustayı ve sebebini açıklıyorum, ayrıca ustalığına da tek laf etmedim dikkatli okumalısın.
benim sindiremediğim nokta. Z rotu değişti araç lifte alındı 2 sağda 2 solda toplam 4 civata söküldü sağdaki iki civatalı z rotu ve soldaki iki civatalı z rotu değişti. toplam 5 bilemedin 10 dakka sürdü. hadi onuda geçtim orjinal diye yan sanayi takıp 4 civata gevşettiği için 100 tl hangi müslüman vicdanına sığdırarak alır? ayıp be
Düzenleyen metin - 16 Ağustos 2011 Saat 13:30 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Sanayinin ilk girişinden girip sanayinin en son duvar dibine kadar git 1.san.kısmının en sonunda göreceksin.Zeten pejoculara sor sana tarif ederler...Kolay bir yerde.
|
||
![]() |
||
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
Ümraniye de Murat Abinin yeri diye sorsam söylerler mi =)
|
||
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
ümraniye çakmak sanayide murat abinin yeri
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
Murat Baba nın yeri yurdu nerdedir? Nasıl ulaşırız? Lakin şu servisle kavga ettikten sonra muhtemelen ona giderim.
|
||
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
|
+100 ![]() |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
ayrıca yedek parçaya yetkili servisin haricinde kimse garanti vermez.
hesap sorsan boşa.
Yedek parçanın garantisi her yerde aynıdır, aksine yetkili servis garanti konusunda daha fazla sorun çıkartabilir.
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
Sponsorlar arasında hiç usta yok sanırım değil mi?
|
||
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
|
ayrıca yedek parçaya yetkili servisin haricinde kimse garanti vermez. hesap sorsan boşa.
|
||
![]() |
||
|
ya boşver arkadaşım giden gitmiş.düşme artık peşine.
adama gitsen hesap sorsan bu işin çakalı olmuşlar.sana bir sürü bilmediğin lafontaine hikayesi anlatır durur.bi dahakine artık daha dikkatli olursun.
boşuna dememişler,''tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir''diye sende artık fiyat almadan dalmazsın hemen. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
undertaker Eywallah da, burada Harun un kötü olduğunu söyleyen olmadı ki. Yani ben öyle algılamadım en azından. Harun usta işin ehli biriymiş ama ucuz da değilmiş gibi bir kanı oluştu bende. Sen de zaten aynı şeyi söylemişsin.
Bu ustanın tavsiye edilmemesi "fiyat / performans" oranı ile ilişkilidir bence. Bir cıvatanın tam olarak sıkılması gerekiyorsa bunun gereğini yapan usta doğru iş yapıyordur ancak bunun için 100TL isterse orda durup bir düşünürsün. Başka bir usta o cıvatayı sıkmadan da 100 tl ister. Ama bir usta iyice sıkar "bu da arızamı olm git başka zaman gel" der. O zaman zaten ona bağlanırsın.
Ben açıkçası böyle bir usta peşindeyim. Aracın motoru patladığında da komisyonunu koysun çıkma motor bulup gerektiğinde bana satsın. Ama bileyim ki koyduğu komisyondur bir motor parası daha değildir.
Bunlar hassas konular tabi. Bilginin fiyatı olur mu diye sorarsanız birşey diyemem. O zaman "insaf" ın varlığından da bahsedemeyiz sanırım.
Netice olarak iyi-kötü tecrübe paylaşıyoruz. Düzenleyen tuncaksoy - 15 Ağustos 2011 Saat 15:57 |
||
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
|
Merhaba;
Sen Yinede Biraz Sakin Ol; Hemen Tepki Gösterme Haklı Olacağın Yerde Haksız Duruma Düşme... Konuşup Olayı Çözmeye Çalış... Sponsorlarımızdan Fiyat Almadan Alışveriş Yaparsanız... Olacağı Budur Arkadaşlar... O Kadar Uyarıyoruz... Lütfen Sponsorlarımızdan Fiyat Alın Diye Ama Dinleyen Yok Malesef |
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Şimdi yukarıda 60 tl geçmiyor, verilen ücret ve bir arıza tekrarı görüyor ve buna istinaden konuşuyorum. Olur konuyu yanlış anlamışımdır, evveliyatını bilmiyorumdur, izah edersiniz olur biter. Ortada yaptığım bir hata var ise, telafi etmesini de bilirim. Bir de, Harun ustayı 1996 dan beri tanırım, 205 1.3 rallye ve 306 gti araçlarımın tüm bakımlarını kendisi yapar, evet işçiliği pahalıdır fakat Peugeot konusunda en iyidir.
Düzenleyen undertaker - 15 Ağustos 2011 Saat 15:21 |
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
Forumumuzun amacı paylaşım zaten,burada başımızdan geçenleri,yaşananları anlatıyoruz,burası aslında bilinçli ve akılcı düşünen insanlar yaratıyor biryerde .Onun içindirki bilgi paylaşımında ve bilinçlenmekte fayda var.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
Ben o zamanlarda da yazmıştım. Ustalar ve mekanlar için bence bir başlık olmalı. Herkes yorumunu yazmalı. Mesela dün Ziwax da arabayı iç dış yıkattım. Adamlar inanılmaz güzel iş yaptılar. Böyle detaylı temizlik hiç görmemiştim ki 15 tl aldılar. Allah razı olsun dedim.
|
||
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
|
Arkadaşlar,
ben bu başlığı insanlar uygun oto ya gitmesin diye açmadım. Gidecek olursanız temkinli olun, olanları bilin yeter. Ben önceden fiat ve ford kullandım. Peugeot ilk defa kullanıyorum ve hiç bir tanıdığım yoktu. Deneme yanılma yapmaktan başka çarem yoktu. Açıkçası internette arama yapıp bu siteyi bulmam da bu kazıklanmanın eseridir.
Piyasadaki önerilebilinecek kişileri öğrenmekti amacım.
"tatsızlık çıkmaz, fikir alışverişi yapıyoruz. yanlış anlaşılmasın"
|
||
İstanbul / Göztepe |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |