|
gri kılıfları taktım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 00:57 |
hayırlı olsun güzel olmuş ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya bence boğabilirdi siyah kırmızı olayı, zaten içi siyah kırmızı, daha açık göstermiş, hem bu farklılık diğer parçaların da ön plana çıkmasına sebep oluyor doğru yapmışın bencE:)
|
|
emrnl
2. Vites 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı tonda bulamadığım için sadeye kaldık malesef:)
bu arada benim aracın içi gri olduğu için kırmızı siyah renk karmaşası oluyo diye tercih ettim:) |
|
206 colorline 2001
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel olmuş ama kırmızı siyah kılıfın yerını tutmuyo bana gore :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık dostum bu arada kırmızılı bişilerde ayarlasan kapı döşemeleriyle takım olurmuş
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle ya, biraz kalın olmalı, kir tutma olayı vs önemli, ucuz et yahnisine dönmesin olay:)
|
|
emrnl
2. Vites 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında iyi mal iyi para ama denemekte fayda var tabi |
|
206 colorline 2001
|
|
emrnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın bunları takmadan öncede kılıflar vardı altı baya pislenmiş detaylı temizliksizde çıkacak gibi değil o yüzden detaylı temizliğe kadar gitsin yeter:) |
|
206 colorline 2001
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben metroda 82 tl ye siyah - gri desenli kılıf bakmıştım sen baya kardasın
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
emrnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankarada en çok çeşiti kazımkarabekirde bulabilirsin.gerçekten her sınıf kılıf var orda.aksesuarcılardakiler benim aldığım gibi genelde.orada sadece kılıf işi yapan dükkanlardan bak bence:) orta kaliteside 50 60 tl civarında |
|
206 colorline 2001
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmasına güzelde bende takmıştım 2 hafta durdu çıkardım taktığıma takacağım pişman oldum.Bütün tozu içeri alıyo o klıflar mis gibi koltuklarım leş gibi oldu geçen pazar bütün gün uğraştım bi nebze temizlendi anca sana tavsiyem çıkar hiç kullanma kalitelisini takmak lazım takmışken 300liralık kılıfla 32 liralığın bi farkı oluyo tabi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hakikaten 32 tl ucuzmuş ya ben biraz kalınını düşünüyorum. Ankara'da Etimesgut taraflarında çok gördüm kılıf vs ama 307 için (hani arka 2+1 koltuk ayrı açılıyor ya) nerede bulabilirim acaba?
|
|
emrnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok kaliteli bi kılıf değil hatta baya ince internetten ucuz olduğu için sipariş etmiştim.32 liraydı sanırım.bana sorarsanız görüpte alın ama 32 tl de çok ucuz tabi:D |
|
206 colorline 2001
|
|
emrnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zamanında aklıma gelseydi kolçakla direksiyon derisinide gri alırdım ama kısmet işte:) |
|
206 colorline 2001
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Süper olmuş ya, ben de almayı düşünüyorum kılıf. kalınlığı nedir ve nereden aldığınızı sorabilir miyim tabi ayıp olmazsa fiyatını da? hakikaten içi açılmış aracın ya
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş güle güle kullan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Masallah gule gule kullan. Dıreksıyon sonradan yapılmıs bellı ama gayet guzel olmus.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabanın içi açılmış.. güzel olmuş. güle güle kullan kardeşim...
|
|
emrnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşalr koltuklara gri kılıf taktım ve beğenilerinize sunuyorum:)
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
206 colorline 2001
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |