|
Delikanlılığın Kuralları |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 23:48 |
ya aslında cem abi
ben bu konuyu bile bile diriltim güzel konu aslında her zaman lazım olur Düzenleyen albaydemircan - 27 Mart 2011 Saat 23:49 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Albayım Allah tez zamanda ıyılıgını versın yaaaaaaa :))))))))
konu coktan ölmüş hemde kemıklerı bıle yok olmus sen hortlatıp benı gulduruyorsun ya Allah ta senı guldursun :)))))))))))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hepimizde Birazı Var Galiba
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 bilemedin 5
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaçtane yanlış hakkımız var :D
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ya kurallar iyide bizim serhat abi scooter motor kullanıyo hatta ön tarafınada mini cooper tawanında olan damalı bayraklardan yapıştırmış maslakta gördüm
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
delikanlı adam trafikte başkasını tehlikeye atmaz ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hehe supermıs ya hepsını okudum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Delikanlı adam scooter tipi motorlara binmez.
(yeni aldım olsn adı var yamaha :) Delikanlı adam bira içmek isterse soğuk efes içer. Labunya birası içmez. (mariachi den başka içemiorum)
Delikanlı adam küpe takmaz :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koçum benim
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cogu hepimizde olan seyler diye düşünüyorum
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel paylaşım için tşkr, kendimi delikanlı sanıyordum ama meğerse labunya imişimDüzenleyen ADRENALİN - 25 Ağustos 2008 Saat 23:40 |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kımı dertten ıcer kımı neseden, DELIKANLI adam şişeden icer:).... Gokhanım paylasımın ıcın sagol kardesım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
murat o delikanlılık dil sarkılmıcan diyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Delikanlı adam hopaya takılır:))
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben scooter kullnıyorum sıgarayı bırakmadan oncede camel ıcıyordum kısa pantolon herkez gıyıyor sımdı bunlar vasvata...
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
Allah A SUKUR uyuyorum hepsıne labunyalık yok :)) bı tek bu sarkı ısı bıraz karıstırıyo ısı hahahha:))))oakdar tolerans olsun yaw
Düzenleyen sinan vts - 25 Ağustos 2008 Saat 16:36 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben delikanlı olmayan arkadaşlarımızı kınıyorum |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Abi hepsi okeyde ben bir kere Malubu içmiştim :(
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |