![]() |
|
Klima galiba arızalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 15:46 |
||
aynen klımanın calısması ıcın yurumek sart degıl trafıkte ısıklarda kaldın klıman acık olasa bıle ısıtmaz habere soguga devam aynı mantık
|
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yanlış biliyorsun usta motorun çalışması klimanın soğutması için yeter. |
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar rölantideyken klima soğutmaz diye biliyorum arabanın hareket etmesi lazım.
|
|||
![]() |
|||
||
klıma musurude yukarıda mevcut abı bı ıhtımal
Düzenleyen ahmetsemiz - 02 Ağustos 2011 Saat 15:00 |
|||
![]() |
|||
||
klıma musuruda olabılır kenan abım benım basıma geldı acılıo klıma devırde ufak fark var ama sogutmuyodu klıma musuru arızalı cıktı ıhtımal
![]() Düzenleyen ahmetsemiz - 02 Ağustos 2011 Saat 14:59 |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
klimayı açınca motor devri değişiyosa soğutmuyosa gaz bitik 100/80 bitik gaz
klimayı açınca motor devri değişmiyorsa soğutmuyosa her ikiside gidik- Hayır klima komparosörü (motoru) arızalııdr 100/95 |
|||
![]() |
|||
||
klimayı açınca motor devri değişiyosa soğutmuyosa gaz bitik.
klimayı açınca motor devri değişmiyorsa soğutmuyosa her ikiside gidik
böylemi olucak yani
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Düzenleyen pugti - 02 Ağustos 2011 Saat 13:28 |
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim ben olaya başka açıdan girim ozaman. Klima gazı biten bişey değildir çalıştıkça devir daim yapar o gaz içerde. Gazın bittiğini anlamanın en kolay yolu klimayı açtığında motora bir yük biniyorsa yanı klima motoru çalışıyo ve sağotmuyosa gaz bitmiştir ama kullanmaktan değil gazın kaçtığı biyer vardır ondan bitmiştir güzel bi klimacıya git kaçak kontrolü yaptır ondan sonra gaz bastır derim ben. Klimacılar genelde gaz bas dediğinde gaz basar ve kaçak kontrolu yapmaz ve iki gün sonra tekrar gidersin söyleseydinya keske abi kaçağada bakardık derler.
![]() |
|||
![]() |
|||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
||
Benim klima çalışırken çok fazla ses çıkarıyor ve çok fazla soğutmuyor.Sanırım sorun yine klima gazında. Peki bu gazı nerde doldurtmak gerekir? Kalite vs fark ediyor mu? Ankara için bir yer tavsiye eder misiniz? |
|||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|||
![]() |
|||
||
bekır kardesım benım de aynı sıkıntım vardı benımde ısıgım yanıyor petekler dugmeler calısıyordu bende gazı bıtmıstır dıye gıttım adam bana sımdı tam hatırlayamıyorum klıma musuru tarzı bıseyın arızalı oldugunu soledı ınanmadım aracı ustaya gosterdım ve dedı gıbı musur tarzı bı parca degısmıs parcayı bana verdı 45 yada 50 verdım parcaya klıma gazım doluymus meger sımdı sukur sıkıntısı yok gecenlerde tatıle cıkıcam esnada 60 tl ye klıma gazımı doldurdum suan masallahı var ıstersen bı ustaya goster derım dılerımkı sadece sorunun gazdadır kacaklar falan var demıssın once onları bı hallettır saygılar Düzenleyen ahmetsemiz - 02 Ağustos 2011 Saat 11:05 |
|||
![]() |
|||
||
Evet Metınım haklısın. Gazlar cıddı zam yedı...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
klima gazına bu sene %100 zam gelmiş. 80-100 tl arası basıyorlar.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Bildiğim kadarıyla klimaların gazı tamamen bittiğinde klima çalışmıyor. Ben palioyu klimam çalışmıyor diye götürdüm. Gazı bitmişti. Doldurdular çalıştı. Klima çalıştığına göre gaz azalmış ya da özelliğini kaybetmiş olabilir. Doldururken genelde önce eski gazı boşaltıyorlar(ne kadar varsa), sonra kaçak kontrolü yapıyorlar, kaçak yoksa yeni gaz dolduruyorlar.
|
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
evet kuvvetle muhtemel gazı yok. ama bitti ama kacak var ona baktırıp sonra gazını dolduracaksın.
bu bizim klimaların sıcak üfleyeni yok arkadaşlar. yanlış anlaşılma olmasın. |
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
||
Büyük Bir Olasılık Bende Gazdan Şüpheleniyorum...
|
|||
![]() |
|||
||
bende kesin olarak klima gazı bitmiştir diyorum..
|
|||
![]() |
|||
||
Eğer çalışıyorsa ama soğutmuyorsa Klima Gazı bitmiş olabilir. Kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Eğer bitmişse ve yanılmıyorsam 50 TL gibi bir rakama klima gazını dolduruyorlar...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |