![]() |
|
Platinium kaza yaptı moralim çok bozuk :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 22:09 |
Teşekkürler,naptın sen kardeşim kamyonla çarpıştırdın bizi :) Kısmet bu işler ya ne zaman ne olacağı belli olmaz onunla yapmasak dediğin gibi belkide daha kötüsü olabilirdi herşeyin hayırlısı olsun inş. |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kardeş... allah beterinden saklasın
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
geçmiş olsun kardeşim. ama takma kafana, polo seni durdurmasa iki viraj ötedeki inşaata giden kamyona çarpacaktın. bu da can yaktı ama sabr et, kolay hallolur
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Allah büyüğünden muhafaza eylesin.
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
çok geçmiş olsun
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Arkadaşlar çok teşekkür ederim tek tek değilde topluca cvp veriyim.
Bugün mekanik kısmına baktırdım sol ön amortisör değişecek monreo 65 tl salıncak fişekleri daha önceki bakımda sağ tarafta ufacık çatlamalar vardı bidahakine değiştiricektik sağ sol kopmuş. 4 tane aldım 20 tl de onlar onlar takıldıktan sonra rot balans ayarına girecek Allahtan mekanikte fazla bişiy çıkmadı pazarteside kaporta kısmını konuşacağız bakalım sigortalar ne karar verecek kaskoda yok bu arada bende Çocuk kısmına gelince çocuk benim camın dibindeydi gelen arabayı farketti arkasına baktı anlık çocuğu bidaha bende göremedim o mu beni kurtardı ben mi onu kurtardım bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Allah tekrarından ve beterinden saklasın.
|
|
![]() |
|
gecmıs olsun allah beterınden korusun sukur sızde bısey yok cana gelmesın
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
ibrahim çok büyük geçmiş olsun cana gelmemesi işin sevineceğimiz kısmı hasarı nasıl yaptıracaksın kaskon varmı yada karşı tarafmı karşılayacak boya yada mekanikle ilgili sıkıntın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
geçmiş olsun kardeşim.. allah daha beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
çok geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun
|
|
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
geçmiş olsun. allah beterinden saklasın..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi geçmiş olsun, Cana gelmemiş en önemlisi o. Benim anlamadığım selpakcı çocuk senin görüşünü kapatırken buda ön çamutluğa vurduğuna göre o çocuğu sıyırmış olsa gerek ve bunu görmemiş ne çocuğumu diyor?
dün akşam cecoli abimizle görüştüğümüzde ehliyet işini konuşuyorduk, parayı bastırana ehliyet verdiklerini bu gibi şeyleri desteklemediğini söylüyordu bu dikkatsiz polo kullanıcısıda aynı şekilde olması gerek
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
geçmiş olsun.
öncelikle cana gelmemiş ve ön taraftan tampon ve kaputta sorun yok,bidaha kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Geçmiş Olsun... Resimden Göründüğü Kadar, Ciddi Bişey Yok .
En Azından Can Kaybı Olmamış , Tekrar Tekrar Geçmiş Olsun . Aslana Bir Nazar Boncuğu Tak. |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
kardeşim çok ama çok geçmiş olsun... allah beterinden saklasın.. olacağı varmış olmuş.. cana gelmesin yeterki.. çok üzüldüm ya.. hey güzel allahımm..
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Çok, çok geçmiş olsun.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
geçmişolsun kardeşim allah beterinden saklasın
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |