![]() |
|
kontak anahtarı dönme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Seko006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2020 Konum: Tekirdağ çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2020 Saat 15:16 |
Allah senden razı olsun arabayı kaçırdım istop etti kontak kilitlendi biraz baktım elektrik ustası fln dediler senin mesajını denedim oldu boşu boşuna 100 TL m gitckekti saol
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 ay önce benim 307 de oldu, anahtar hiçbir şekilde dönmüyordu çekici ile sanayiye götürdüm toplamda 100 lira tuttu 60 lirada çekici
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Simdi yaptirdim tamiri+anahtar pili degisim ücreti 50 tl.Tsk.ler iyi gunler.
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Çok tesekkur ederim ins.tamir olur degisim gerektirmez.
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
atasoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sizin büyük ihtimal kantak yuvası bozulmuş iyi bir anahtarcı tamir edebilir. Değişim gerekeceksede masraf artacaktır. Tamir olursa 100-200 tl arası yapılır sanırım. Değişim olursa 400-500 tl gözden çıkarmanız gerekebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mrb peugeot ailesi.206 aracimizda bi kac gundur kontak sorunu var.Kontagi 3.kademeye cevirdigimizde 2 den 3 e cok yumuşak geciyor ve 3 ten de daha ileri giderse cizirti yapiyor elimizle zorla dengeliyoruz oyle calisiyor.Boştaymis gibi sorun nedir acaba kontagin komple mi degismesi lazim yoksa icinin bi parcasi mi? Bide fiyatlari ortala ne kadardir?Kusura bakmayin biraz fazla sordm.Tesekkurler iyi gunler.
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
has0320 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
arkadaşlar bende daha farklı bir durum söz konusu
direksiyonda kilitlenme falan yok sağa sola dönüyor kontağı çeviriyorum ışıklar yanıyor biraz daha çeviriyorum ışıklar kesiliyor ve kontak dahada dönmüyor baya baya uğraştım yedek anahtar falan çare olmadı (önceki hafta bu arızayı vermeye başladı yedekle falan bazen çalıştı bazen çalışmadı sonunda dönüyordu) şimdi aynı dediğim gibi yarıya kadar gelip daha ilerisine gitmiyor dönmüyor ne yapmam gerek.....
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun arkadaşlar benimde aynı sorunum oldu çözdüm
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Normal şeyler bunlar :)
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ooo oda bısımı 84 model doğandada var:)) rahat ol kardesım normal bısey o :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sen yinede bir temizlet. tamam direksiyon kilitlenince anahtarın dönmesi için direksiyonu oynatman gerek ama yinede sertkli varsa bir temizlettir derim ilerde dahada zorlanmaya başlarsın anahtarı bile kırarsın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
ilgilenip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normal
|
|
![]() |
|
93 model torosta da var o dediğin
![]() |
|
![]() |
|
bu kilitlenme olayı 91 model şahinde bile var normal bi durum o sorun yok merak etme
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
belki zamanla açılıp kapanırken pislenmiş, kirlenmiş toz falan tutmuşsa kilit kapanıp açılırken zorlanıyor olabilir. imkanınız varsa wd-40 gibi temizleyici ve yağlayıcı kimyasallar ile daha yumuşak hale getirebilirsiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ustam sanırım arkadaslarında dedı gıbı dreksıyon kılıdı sorun normal bısey ama kılıt olayı sık yapmaya basladıysa yenısı taktır dıcem ama gene aynısı olucak dreksıyon kılı oldum olası araclarda var
|
|
![]() |
|
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
cevaplarınız için teşekkür ederim,evet aynen dediğiniz gibi bazen oluyor bazen olmuyor,ilk aracım ama yaklaşık bir yıl oldu alalı,son zamanlarda çok sık yapmaya başlayınca bir sorun mu var acaba diye kafama takıldı,şimdi rahatladım sağolun :)
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
kontak cıkardıktan sonra direksiyon sağ sol yapıldıgında direksiyon kilitleniyor tekrar takıncada sağ sol yapılmadan dönmüyor bendede olur bu arasıra kilitlenince , ama genelde olmuyor sorun olmadığını düşünüyorum ama yanlışım varsada arkadaşlar düzeltirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |