![]() |
|
motorlu taşıtlar vergisi acil bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 Saat 15:21 |
www.gib.gov.tr adresinden motorlu taşıt vergilerine hangi kartla ne kadar taksit yapıldığını görebilirsin..
bu ay benimde vergi-muayne-satış işlemlerim var yandık yani ...
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 sene olmasın o 6 ay için yapılandırma yapmazlar diyorumya ocak 2011 vergisini haziran 2011 de ödedim 7,5tl faiz aldılar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben 6 ay yatırmadan gezdim.
snra vergi affı geldi allahtanda yapılandırdım aylık 30tl taksitlerle ödüyorum :) korkma bişey olmaz.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternet vergi dairesinden bir çok bankanın kredi kartı artık taksitlendiriyor . Ben 348 lirayı 5 taksit olarak ödüyorum.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Benim önceki acacim 99 palio'ydu vergisi 107,5 tl idi Ocak'ta ödemem gereken vergiyi satarken haziran başında ödedim 115tl olarak 6 aylık cezası 7,5tl tutuyo
![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
net ten kredi kartıyla yatır bazı kartlar 6 taksite kadar bölüyor
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Konu Açmadan Bazı Kuralları Okumanız Gerekiyor...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14394&PN=1&title=byk-yaz-fontlarna-dikkat |
|
![]() |
|
küçük harf lütfen arkadaşlar ......
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz.maksımum 2 yada 3 tl farklı yatırırsın
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
ARKADAŞLAR MALUM 7.AYDAYIZ VE MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ ZAMANI GELDİ,BU AYIN 31 NE KADAR YATIRILMASI GEREKİYOMUŞ,PEKİ 1 VEYA 2 GÜN GEÇ YATIRMAMIZIN BİR SAKINCASI OLURMU? BENİMKİNİN VERGİSİ 152.00 TL. FAİZİ FELAN NE OLUR ACABA
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 23 Temmuz 2011 Saat 13:18 |
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |