![]() |
|
Azcık gülelim albayım cem abim kızmayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 14:19 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hafta sonu yazdıralım kanka YİNE GÜNDEMDEYİZ :-)
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sertan artık şu yazıları yazdıralım...bir gün belirle ...
|
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Abi benim konu gine açılmış son 30 konunun içine gine girmiş demekki kou sıkı bi konu
![]() ![]() ![]() taksi cemil and amcaoğlu cemal 4 gişe rekorları kıracak
![]() |
||
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
şşşşşşşşştttttttttttttttttt hooooooooooooopppppppp ne oluyor yaa
![]() Hıc haberım yok mıllet muhabetı patlatmıs arkamdan
![]() Gokhan demır kardesım heeeççç yakıstırramadım sana ![]() Düzenleyen CeCoLi - 08 Ağustos 2011 Saat 10:13 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Düzenleyen burak_52 - 08 Ağustos 2011 Saat 10:02 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Cemil abinin fotodaki arabada cama sıkıştırma felan zor yani
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
başrol AlbaYDemircaN,,,, YARdımcı oyuncu "suçlu fatmagül"!... Not: Biletler tükenmiştir!.. ![]() ![]() "istanbul drift pisti nerde abiler diye soran masum bir kızın gösterelim anam diye aldığı cevapla başlayan hazin hikayesi..."
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
hangı araba huseyınım
|
||
![]() |
||
|
Abi o arabada zor olur bence ''sahne çekimleri '' daha yüksek bişey bulmak lazım :)
|
||
![]() |
||
|
haksızmıyım pasalar burdan cecolı beye sevgı saygı hersey kucak dolusu yuru be yonetmen cecolı bak ısımde oldu yonetmen cecolı gurular sunar gıse fılmı ıffet
![]() |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
yonetmen cecolı olduktan sonra yemınle bu fılm gıse rekoru kırar buda bıole bılıne
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Aman Dee +18
|
||
![]() |
||
|
Yalnız olayın suyu cıkmaya basladı ama heee
![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 21 Temmuz 2011 Saat 10:59 |
||
![]() |
||
|
Irz düşmanı Cemil İffet'i arabanın camına sıkıştırmak marifetiyle göyaa oradan kaçmasını engeller ve namuslu kızımız İffet'e tecevüz eder. İffet sonraları bu durumu kabullenir zaten tecavüzlkten çıkar olay
İffet: Ben başka şeyler düşünmüştüm, başka türlü hayal etmiştim.
Cemil: Nasıl başka türlü yani. İffet: Ne bileyim başka türlü. Mesela evimizde, benim serdiğim çarşaflar üstünde. Beyaz çarşaflar! Evlenipte, ne bileyim. Daha sakin daha yumuşak sevgiyle. Cemil: Öyle güzelsin ki tutamadım kendimi. İstediğin gibi olacak kusura bakma. İffet: Üzülme ben senden gelecek her şeye razıyım. Yeter ki beni bırakma. Benden başkasında gözün olmasın. Cemil: Sen varken nasıl olsun (der ve tekrar yumulur ahlaksız adam ) Abi nette buldum ![]() |
||
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |