|
306 XR sis farı montajı ( Resim eklendi ) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 08:55 |
||
Abıcım o zaman sende kola baglantı yapmazsın.
Sol tarafta tus koymak ıcın bos yerın mevcut. Oraya eskı 306 larda cakmagın sagında duran sıs tusundan alırsın dırekt olarak baglantısını yaparsın. Hem orjınal gorunur hemde bır problem yaratmaz...
Yada on sıs ozellıgı bulunan cıkma bır kol alman gerekır... Düzenleyen CeCoLi - 11 Temmuz 2011 Saat 08:56 |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
faydalı bir bilgi,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teşekkürler musti bu iş başlamadan bitmiş demektir açıkçası bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Resimde görünen kolda sis farları 2 kademeli yani ön sis ayrı, arka sdis ayrı kumanda edilir. Eğer sizin aracınızdaki kolda tek kademeyse ön sislerle arka sisleri paralel bağlamanız gerekir ama o zaman TÜV muayenesinde geçemez. TÜV muayenesinde ön sisler için ayrı, arka sisler için ayrı kumanda istiyorlar. Çünkü aracın fabrika çıkışı neyse o olacak diyorlar. Ağabeyimin aracı (Opel astra) önlerde sis yoktu, arkada sis vardı. Aynen sizin yaptığınız gibi ön tampondaki sis yerlerine orjinal sislerinden taktık ve arka sisi kumanda eden düğmeye parelel bağladık. TÜV görevlilerine sorduk, muayeneye gelirken ikinci sis kontrol düğmesini taktırın dediler. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vay arkadaş neler öğreniyoruzzz vallahi süper..en kısa zamanda biter inşallah..
|
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
röle ilavesi ve tesisatı kendim atabilirim kaç mm kablo kullanmalıyım ve kaç amperlik bir dc röle |
|||
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
arka sislere giden tesisattan röle bobini için seri bağlantı ucu çıkar sonrada o rölenin anahtar ayaklarına 12 V gir çıkışınıda ön tarafta bulunan sokete gönder sokete göndermeden ek yapabilieceğin kolay bi yerden soketi tesisattan ayır ve kabloları izole bantla üzelce bantla çıkardığın sokete röleden gönderdiğin 12 V gerilimi bağla (-) eksi kısmıda şaseden herhangi bi yerden al
Üstüne basarak söyliyim röle dahi kullansan cam sigortada olsa sigorta kullanmayı ihmal etme dışarda çektirsen bile sigorta koydurmadan çektirme |
|||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kendin baştan yapman konusuna katılıyorum.
üzücü ama peugeot kablo izolasyonu konusunda biraz geride kalıyor. kendin kaliteli parçalar kullanarak yapman daha mantıklı. orjinal olsun istiyorsan ayrı tabi
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
denedim yoldaş |
|||
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
voltojı dc de ölçtüm şase vs hepsini denedim aslında konunun başında eklediğim resimlerde sis kapakları arkasında boşta soket ve kablo görünmekte ayrıca boşta olan sigortalara sigorta takıp öylede denedim yani muhtemelen tesisatım hazır iş asıl sis kolunu çevirdiğimde oraya nasıl 12 v gönderebilirm |
|||
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
||
Arka sisleri açıp öyle bi değer okumaya çalış belki aynı yere bağlıdır.
Düzenleyen Platinium - 07 Temmuz 2011 Saat 20:48 |
|||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
||
Bazen denk geliyorum yanlış anlama dalgınlığa falan gelebilir diye diyorum ölçü aletinde dc konumunda ölçmezsen dc akımı göremezsin eğeri dc de ölçtün yoksa o tesisata ait sigorta kutusunda sigorası olmayabilir yada direksiyonun altında kola takılmak üzere hazırda boşta bırakılmış olabilir.
Ayrıca tesisatı kendin çekbilirsin hatta dışarda çekilenden daha kaliteli malzemelerle daha kaliteli işçilik kullanarak çekebilirsin bence |
|||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
senin empatin yeter metin sağol |
|||
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla abi elektrikden anlasam (:
|
|||
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
değerli dostlarım az önce biraz sis ile ilgili çalışma yaptım konu başında yeni eklediğim resimlerde görüldüğü gibi sislerin arkasında aynı renk boşta kablolu soket bulunmakta kısaları ve sisleri yaktım soketlerde 12 v gerilim okuyamadım ölçü aletiyle şaseyle de baktım acaba röle ilavesi gerekirmi diye düşünüyorum
|
|||
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ivedilikle ersin |
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
:)))))))) hadi hayırlısı abim benim ... güle güle kullan inşallah.. iş bittiğinde resimleri beklerim.....
|
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin gtı sisleri yuvarlak ee biraz tuzlu xenon düşünmüyorum beyaz ampül kullanacağım kısalarım zaten beyaz şimdi sis ve parklarıda beyaz yapabilirsem hemen akabinde 6 kg lık bir nazar boncuğu buldum ( şaman değilim ) :D yakın bir tarihte takıp ortamlara akacim |
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vallahi 306 gtı nin sis farına 85 çekmişlerdi bu ikitellideki pejo servisinden adını hatırlayamadım... o yüzden senin fiyat 50-55 normal gibi bence.... peki zenon takıcanmı yoksa beyaz ampulmu takıcan ??
|
|||
insomnia
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sanırım var geçen boş kapağı çıkardım arkada soketli kablo var ve boşta duruyor bugün parçacı sislere tanesi 50-55 arası dedi uygunmudur bilmem |
|||
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |