Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acaba ne zaman yolda kalcam!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

acaba ne zaman yolda kalcam!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
g-demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Şubat - 1985

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı g-demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acaba ne zaman yolda kalcam!
    Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 16:26
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

daha 150 km gitmesi lazım ben full depo ile 650km nin altında hiç gitmedim

onu bırak da ne tatlı boyası var öyle o makinenin ya Gülme
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 15:30
Bende azımle konunun basından sonuna kadar okudum fılm gıbı olmus yaa :)) Yakında fılmde cevırırız bız hee :))

Metınım kaptın sen bu ısı artık yanı :)) Bana gerenk kalmıyor yanı Sırıtma

Eren kardesım araca musterı cıktıysa hayırlısı olsun... Sana sımdı 206 gıder :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 15:01
madness!! abi bu pug gençliği tam çılgın ya, araba yapıyor heralde bunu, ben çok rahat süren bir insanım bazen benim de atraksiyonlar yapasım geliyor ama aracım dizel ve kıyamam ben ona ya yumuşacık vites geçişleri olan arabama yazık diyorum hemen gaz kesip orta şeritime geçiyorum:D 

bence forum olarak eren8er in ibresini yaptıralım arkadaşlar aramızda toplaşıp Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 14:57
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

ışık yaktım üstüne bakalım ne kadar gidicem diye bi denemede bulundum 45 km şehir iç-dış karışık yaptı maşallah dedim. daha gidermiydi bilmiyorum ama dizel şimdi hava yapar uğraşmayım pompalamakla falan gittim aldım içeceğini bastım çıktım vurdum yolaKahkaha

aman abi dizel arabada o riske girilmez :)) ama iyi yapmışsın 45 km :)) Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 11:20
ışık yaktım üstüne bakalım ne kadar gidicem diye bi denemede bulundum 45 km şehir iç-dış karışık yaptı maşallah dedim. daha gidermiydi bilmiyorum ama dizel şimdi hava yapar uğraşmayım pompalamakla falan gittim aldım içeceğini bastım çıktım vurdum yolaKahkaha
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 23:44
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış

bravo ere8er  nihayet yani :))))))

eyvallah sağolasın Sırıtma

favorimsin kardeşim bundan kelli :)))
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 13:45
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış

eyvallah sağolasın Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 12:35

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 11:16
hadi hayırlısı bakalım.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 10:37
Sırıtma ibreyi yaptırcam inş .. ya dün arıcaktım o arkadaşı..birisi geldi illa bana sat aracı diye..cuma gelcem alcam dedi..bindik turladık çok beğendi..eğer yarın gelip aracı almazsa gidicem o arkadaşın yanına..
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 10:30

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

evet arkadaşlar..mutlu sonmu diyeyim , hazin sonmu diyeyim..benzinim bitti Sırıtma 638nci km de yolda kalmayı sonunda başardım..bugün gittiğim yerlerde arabayı stop etmedim..abi kapa kontağı benzin bitçek diyenler oldu..temennimiz kardeşim dedim Sırıtma hatta bi ara arkadaş benzinliğin tuvaletindeyken ben boş arazide dönüp duruyodum Sırıtma yolda görüp tanıdığım herkezi evlerine bıraktım..ve sonunda bitti..gece 00:05 ve ben evdeyim çok şükür..
artık kmde ne yaktığımı biliyorum Kahkaha

sendekide iyi cesaret valla benzin bitsin diye neler yapmışsın çok güldüm valla, biz lpg de bile kontağı kapatıyoruz sen benzinde stop etmiyorsun deli cesaretimi desem ne desem bilmiyorum tebrik ederim seni

durup dururken yapmadım:D benzin göstergem çalışmıyo..hesaplamak için ya depoyu tekrar fulleyip hesaplıcaktım yada tamamen bitirip ne yaktığını öğrencektim..bende fulleyip o kadar para birden vermeyeyim dedim..benzini bitirdimSırıtma

erenciğim güzel kardeşim depoyu fullemek yerie o para ile ibreyi yaptırsaydın ya (: Neyse gemlikdeki arakadş ile görüştün mü senin ibreyi yapacağını söylüyordu.

ayrıca benzindeki yakıt ortalaman çok iyi maşallah diyelim.
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 10:27
Nerde tırak orda bırak Star
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 10:14
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

evet arkadaşlar..mutlu sonmu diyeyim , hazin sonmu diyeyim..benzinim bitti Sırıtma 638nci km de yolda kalmayı sonunda başardım..bugün gittiğim yerlerde arabayı stop etmedim..abi kapa kontağı benzin bitçek diyenler oldu..temennimiz kardeşim dedim Sırıtma hatta bi ara arkadaş benzinliğin tuvaletindeyken ben boş arazide dönüp duruyodum Sırıtma yolda görüp tanıdığım herkezi evlerine bıraktım..ve sonunda bitti..gece 00:05 ve ben evdeyim çok şükür..

sendekide iyi cesaret valla benzin bitsin diye neler yapmışsın çok güldüm valla, biz lpg de bile kontağı kapatıyoruz sen benzinde stop etmiyorsun deli cesaretimi desem ne desem bilmiyorum tebrik ederim seni

durup dururken yapmadım:D benzin göstergem çalışmıyo..hesaplamak için ya depoyu tekrar fulleyip hesaplıcaktım yada tamamen bitirip ne yaktığını öğrencektim..bende fulleyip o kadar para birden vermeyeyim dedim..benzini bitirdimSırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 10:08

Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 09:52
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

ben sana demiştim benimkisi 650km gidiyor şehir içi gazlarsam ama gazlamazsam 700km yi bile geçiyor bunu defalarca denedim şimdi yarın akşam itibari ile uzun yolda 1 depo ile kaç km gidecek onu hesaplayacağım :)))

iyimiş iyimiş...gazladım ben baya..elektrikli egzoz taktırmıştım..otobanda falan bastım sürekli..demek daha dikkatli gezsek 700 olmasada 700 e yakın bi km görcem..bana yeterde artar..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 09:49

ben sana demiştim benimkisi 650km gidiyor şehir içi gazlarsam ama gazlamazsam 700km yi bile geçiyor bunu defalarca denedim şimdi yarın akşam itibari ile uzun yolda 1 depo ile kaç km gidecek onu hesaplayacağım :)))

Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 09:42
1 depoyla 638 km iyimiş ya..ben daha çok yakar sanıyodum..içim rahatladı biraz Gülme 29 kuruş gibi bi rakam çıkıyo..

Düzenleyen eren8er - 07 Temmuz 2011 Saat 09:45
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 00:47
zuhah sonu harika "artık kmde ne yaktığımı biliyorumSırıtma

allahtan doktor falan değilsin, "şuan hastayı kapatmıyorum bakalım kaç mililitre kan giderse komaya girecek " (hasta komaya girer) "ya durun bakalım ne zaman ölecek kapatma o damarı bırak şurada tarih yazacağız :D "
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eren8er Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 00:08

Düzenleyen eren8er - 07 Temmuz 2011 Saat 00:09
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 21:58
Sırıtma eren8er :)) abi ölüyorum gülmekten ..süpersin sen ya .... aslında varya benide gaza getirdin yedek bidon var :)) depoyu fulleyip denesemmiki :)))))))) hala bitmemiş benzin  ne mutlu sana ya :))) sonucu çok merak ediyorum :))) 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6946 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 580 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 335 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5123 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 655 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2264 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5598 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4834 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2047 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2200 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37341 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English