![]() |
|
acaba ne zaman yolda kalcam! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2011 Saat 16:26 |
||
onu bırak da ne tatlı boyası var öyle o makinenin ya
![]() |
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende azımle konunun basından sonuna kadar okudum fılm gıbı olmus yaa :)) Yakında fılmde cevırırız bız hee :))
Metınım kaptın sen bu ısı artık yanı :)) Bana gerenk kalmıyor yanı
![]() Eren kardesım araca musterı cıktıysa hayırlısı olsun... Sana sımdı 206 gıder :))
|
|||
![]() |
|||
||
madness!! abi bu pug gençliği tam çılgın ya, araba yapıyor heralde bunu, ben çok rahat süren bir insanım bazen benim de atraksiyonlar yapasım geliyor ama aracım dizel ve kıyamam ben ona ya yumuşacık vites geçişleri olan arabama yazık diyorum hemen gaz kesip orta şeritime geçiyorum:D
bence forum olarak eren8er in ibresini yaptıralım arkadaşlar aramızda toplaşıp
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aman abi dizel arabada o riske girilmez :)) ama iyi yapmışsın 45 km :)) ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ışık yaktım üstüne bakalım ne kadar gidicem diye bi denemede bulundum 45 km şehir iç-dış karışık yaptı maşallah dedim. daha gidermiydi bilmiyorum ama dizel şimdi hava yapar uğraşmayım pompalamakla falan gittim aldım içeceğini bastım çıktım vurdum yola
![]() |
|||
![]() |
|||
||
favorimsin kardeşim bundan kelli :))) |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
eyvallah sağolasın ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bravo ere8er nihayet yani :)))))) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
hadi hayırlısı bakalım.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
erenciğim güzel kardeşim depoyu fullemek yerie o para ile ibreyi yaptırsaydın ya (: Neyse gemlikdeki arakadş ile görüştün mü senin ibreyi yapacağını söylüyordu.
ayrıca benzindeki yakıt ortalaman çok iyi maşallah diyelim.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Nerde tırak orda bırak
![]() |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
||
durup dururken yapmadım:D benzin göstergem çalışmıyo..hesaplamak için ya depoyu tekrar fulleyip hesaplıcaktım yada tamamen bitirip ne yaktığını öğrencektim..bende fulleyip o kadar para birden vermeyeyim dedim..benzini bitirdim ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sendekide iyi cesaret valla benzin bitsin diye neler yapmışsın çok güldüm valla, biz lpg de bile kontağı kapatıyoruz sen benzinde stop etmiyorsun deli cesaretimi desem ne desem bilmiyorum tebrik ederim seni
|
|||
|||
![]() |
|||
||
iyimiş iyimiş...gazladım ben baya..elektrikli egzoz taktırmıştım..otobanda falan bastım sürekli..demek daha dikkatli gezsek 700 olmasada 700 e yakın bi km görcem..bana yeterde artar.. |
|||
![]() |
|||
||
ben sana demiştim benimkisi 650km gidiyor şehir içi gazlarsam ama gazlamazsam 700km yi bile geçiyor bunu defalarca denedim şimdi yarın akşam itibari ile uzun yolda 1 depo ile kaç km gidecek onu hesaplayacağım :))) |
|||
![]() |
|||
||
1 depoyla 638 km iyimiş ya..ben daha çok yakar sanıyodum..içim rahatladı biraz
![]() Düzenleyen eren8er - 07 Temmuz 2011 Saat 09:45 |
|||
![]() |
|||
||
zuhah sonu harika "artık kmde ne yaktığımı biliyorum
![]() allahtan doktor falan değilsin, "şuan hastayı kapatmıyorum bakalım kaç mililitre kan giderse komaya girecek " (hasta komaya girer) "ya durun bakalım ne zaman ölecek kapatma o damarı bırak şurada tarih yazacağız :D "
|
|||
![]() |
|||
||
evet arkadaşlar..mutlu sonmu diyeyim , hazin sonmu diyeyim..benzinim bitti
![]() ![]() ![]() artık kmde ne yaktığımı biliyorum ![]() Düzenleyen eren8er - 07 Temmuz 2011 Saat 00:09 |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |