![]() |
|
206 1.6 XT 110 BG Almayı Düşünüyoruz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 02:20 |
|
50 liraya 100 km şehir içi gidiyor. yapıcak birşey yok şikayetçi değilim.ekonomik değil ama abartı da değil.
@moonpark bu arada kesinlikle yanlış anlama derdim seni bozmak değil tabiki. bende makine mühendisiyim bu yüzden düzeltmek istedim. Türk Dil Kurumu sayfasından sorgulayabilirsin. doğrusu "Makine". "Makina" yanlış bir yazılış. :) sonuçta mesleğimiz bu madem daha ismini söylerken çelişki yaşamaylım :)
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
moonpark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RG iyi güzelde sevemedim bir türlü hacı yeşili rengini
|
||
206 1.6xt 16v 110hp
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
roland garros ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
1.6 8V 90hp aynen kaçın. çok yakar hiç kaçmaz. şehir içi 32-34 kuruş yakıyorum. lpg'de 12,5 litre.
|
||
![]() |
||
moonpark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
|
Öncelikle merhaba 1 yıl önce 206 1.6 xt 16v 110hp 2001 model 125.000kmde almıştım satandan Allah razı olsun .suan burda yazılan araçları duyunca insanın inanası bıle gelmıyor bahsedilen araçların ya motoru bitik araçlar yada itü makina mezunuyum ben anlamıyorum. ister inanın ister inanmayın daha yeni uzun yoldan geldim. aracım uzun yolda (ki devirli kullanırım 2500 - 3000 bazen 3500) lpg yok zaten yakıt 290krş kadar düştü .şehir içi de 350krş oda ist trafiğinde max yani . hani sallıyor diyen varsada test serbest yapabılıriz. 1.6 16v 110hp aracım. Sahiplerine tavsiyem lpg takıp yazık etmesinler araca .temiz bakımlı bir 1.6 16v 110hp yakalarsanız kesinlikle tavsiye ederim. 1.6 8v veya 1.4 8 valf mi aman abi kaçın kaçın
|
||
206 1.6xt 16v 110hp
|
||
![]() |
||
emre24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
Kardeşim öncelikle iyi günler Atiker sıralı sistem tüp var çok memnunum her hangi bir sorun yok bilgin olsun
![]() |
||
![]() |
||
zf-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
emre kardeşim bende aynı dertten yakınıyorum aracına hangi marka lpg taktın ?
|
||
![]() |
||
silentsorrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
|
Yeni aracınız hayırlı olsun. Ben 2000 model 1.6 xt 8v 5 kapı kullandım. Hatta fazla kullanamadan kazada yaptım. Aracım şu an garajımda yatıyor, kaza sonrasında hesapta olmayan maddi sıkıntılardan dolayı toplayabilmek için bu ayı beklemem gerekti. 11. ayın benzin fiyatları düşünüldüğünde ki ben benzinle biniyordum genellikle çevre yolu ve uzun yolda kullandığım aracımla ortalama yakıt tüketimim km'de 0.32 tlydi, eminimki kaliteli ustalıkla bağlanmış bir lpg donanımıyla dahada aşağılarda bir tüketim yakalanabilir. Benim şahsi kanaatim şehiriçi içinde kıvraklığı, rahatlığı ve donanımları düşünüldüğünde absli 206 1.6 xt o fiyata alınabilecek en kral arabadır.
|
||
![]() |
||
emre24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
2 Ay oldu 206 yı alalı 1.6 16v 110 hp xt Çok memnunum Şehir içi 240-250 kuruş yakıyo tüpte gayet seri araç ayrıca abartılı egzoz bide hava filtresi var;)
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
Aynı motor bende var 110 bg , katalizör iptali var. Tek derdim benzin aksi taktide güzel ve seri bir araç, kaliteli br tüp ile performans ve ekonomi yapabilirsin ama zaten araç almışsın. Aynı aracı almayı düşünen kişere gelsin bu mesaj. :)
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
100TL benzinle şehir içi 220-230 şehirler arası gibi yollarda 270-300 km yol yapıyorum kendi aracımla...
ayrıca 2003 modelden aşağısını önermiyorum eski kasa almayın biraz daha verin 2003 ve sonrası yeni kasa araçdan alın derim ben... 2001 için 14,000 iyi rakam çok temizse düşünülür ama...?
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
arkadaşım benim aracımda 306 1.6 8v hiç 50 kuruşun altına düşmedim yüklenince şehir içi sıka sıka 65 kuruş yaktığım akşamlarda oldu yokuşu trafiği yaktırıyor işte |
||
![]() |
||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
|
2.0 151 bg 206 gti aracım var tüpde bile 325 kuruş yakıyor malesef bide tüple ugrasması mesele tabi
|
||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
||
![]() |
||
onurrdemirr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: Mersin, Silifke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurrdemirr
|
hayırlı olsun başka ne diyelim....
|
||
Peugeot 206 1.6 XT 2000 model Manuel Benzin+ LPG(Fırtına Mavi) A Rh(+)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
406 yıda severim köpekbalığı görünümü var :D
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aracınız hayırlı olsun. Ama 206 nın duz vıteslısı lpg lı olarak 406 dan daha az yakardı. Fakat aralarında cok fark var. Bırısı B sınıfı arac dıgerı D sınıfı... Saglamlık emnıyet ve konfor cok farklı
![]() |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
50 kurus ok abartılı olmus.
benım araba da acık havafıltresı var,komple egsoz var, yuklene yuklene kullanırım yınede 50 kurus hıc yakmadı. uzun yolda 27 kurus yakıyordu son zamlardan once. ayrıca e200 w210 kasa var otomatık vıtes lpg hıc takılmamıs. sehır ıcı sehır dısı karısık ortalmada 45 kurusu gecmıyor |
||
![]() |
||
MySteryStorM ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MySteryStorM
|
tşkürler kardeş :) iyiki uyardın.Şimdi 406 aldık lpg'li 230 krş yakıyor... |
||
Peugeot 406 2.0 SV 98 ;)
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
Hayırlı olsun uçurumun kenarından son anda döndünüz :D
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
metin bende bir huy başladı her benzin aldıgımda sıfırlıyorum yol bilgisayarını, şimdiye kadar hiç 11.0 ın altına dusmedı yanı en ıyı ıhtımalle 46 kurus yakıyor, dun benzn aldm ama aldgmdan beri hep rampa yerlerde ve mak.5-10 km suruyorum 13.2 ltre su anda :) ama sıfırlayıp uzun yolda 110 cıvarı gıdınce 6-7 arası na kadar düşüyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |