|
206 orjinal teybe anfi bağlanması yardım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deprem
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 10:14 |
benim arabada tarih vs gösteriyo.ama bence ses sistemi kurucaksan teyibini değiştirmeni tavsiye ederim.
|
|
deprem
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yalniz soyle bisey var teybi degistirirseniz bilgi ekrani tarih ve saatten baska bi sey gostermiyor diye biliyorum
|
|
|
|
206_endless
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206_endless
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
konuya açıklık getirdiğiniz için cok teşekkürler arkadaslar..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim. |
|
helot
1. Vites 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok tesekkurler koliva
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunun icin iki yontem var. Ya XCarlink veya benzeri elektronik aletlerden alacaksiniz, ya da kablo adaptoru alacaksiniz. Kablo adaptorunun yaninda bir de teybine gore patch diye satilan bir kablo daha almaniz gerekecek. Kablo seklindeki cozume ornek vermem gerekirse. Diyelim Sony marka teyp takacaksiniz ve direksiyondan kontrolun de calismasini istiyorsunuz. Alacaginiz urunler: 1. Bu urun "CTSPG006 stalk adapter" adi altinda geciyor. Direksiyondan kontrol icin adaptor gorevini goruyor. Aracinizin marka ve modeline gore farkli urun almaniz gerekebilir. Bu urun Peugeot 206 / 307 / 406 / 607 / 807 araclarina uyar. 2. Bu asagidaki urune patch deniliyor. Teyp markasina gore degisiyor. Bu urun Sony icin ve "Connects2 Sony Stalk Adaptor" diye adlandiriliyor. |
|
helot
1. Vites 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kumanda baska teyb ile nasıl calısıyor arkadaslar?
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal teybi degistirmeniz illaki direksiyon kumandasinin iptal olacagi anlamina gelmiyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ses sistemi yapmayı düşünüyorsan teybide değiştirmeni öneririm. Olmuşken gerçekten zevkini çıkarabileceğin bir ses sistemin olsun. Kol kumandasına gelincede takılacak bir aparatla aktif hale geliyor kolayca. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunu da öğrendiğimiz iyi oldu teşekürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
osawa marka çevirici takmanı öneririm ben kullanmıştım fiyatıda aynen dinoco arkadaşımızın dediği gibi.
saygılar |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
duydugun YANLIŞTIR. her orjinal teybe anfi cevirici takılır dostum.. maliyetide 15tl ile 50 tl arasında birşey cevricininayrıca böyle seylere sıkma canını artık bizimlesin bunu sakın unutma
oketoo
|
|
206_endless
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206_endless
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
selam arkadaslar 206-2006 aracıma ses sistemi yapıcam ama orjinal teybe anfi takılmıyor diye duydum doğrumudur teybide değiştirmek istemiyorum direksiyon kumandası iptal olacak yoksa yardımcı olabilecek varmı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |