|
206+gazkelebeği alıştırma işlemi bilen usta varmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 17:02 |
inşallah olur,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
hunterakon
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
çok teşşekürler deniyeceğim faydası olacağının kanaatindeyim |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva abimden alıntıdır,
Kalibrasyon demek kelebegin o anki pozisyonunun beyin ile senkron hale getirilmesi demektir. Siz temizleme islemi yaparken eger yerinde oynama yaparsaniz kalibrasyon yapmaniz gerekebilir. Kalibrasyon islemi basit olarak soyle yapilir. Arac stop edilir. Sonra mars basilip 10 saniye calistirilir. Sonra 10 saniye stop edilir. Bu islemin birkac kere tekrarlanmasi gerekebilir. Kolay gelsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
hunterakon
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
kontağı aç gaza 10 defa bas frene bas vs gibi hani kendiliğinden yapılan bir işlem zannediyordum teşşekürler ozamn yani servis e gidecez :)
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu ıslemın dıger adı adaptasyondur ve pp2000 bılgısayar ıle yapılır
|
|
hunterakon
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
Arkadaşlar 206+ 2011 aracımın gaz kelebeğinin alıştırma işleminin nasıl yapıldığını bilen ustamız varmıdır acaba?niye yaptırmak istiyorsun diye soracak olursanız bir başka konuda aracımla ilgili biraz problemler var ve abc pejo bu işlemi yaptıklarını söyliyorlar ben bu işlemi aracıma hergün yapıp düzelip düzelmeyeceğini ögrenmek istiyorum.chevrolet lerde opellerde nasıl yapıldığını biliyorum ama pejolarınki nasıl bilgim yok servistende bilgi verselerde artık inanmıyorum eğer bilgisi olan varsa bekliyorum.teşşekürler |
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |