![]() |
|
direksiyon hidrolik borusu patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 08:43 |
Geçmiş olsun. Sen arabayı satarsan alan yaşadı. Sen eksiklerini giderip satacaksın, alana binmek kalacak sadece. Bence bu kadar para harcadıktan sonra keyfini sür biraz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
60de106 bir yandan geçmiş olsun diyorum bir yandan da iyiki yavaş giderken olmuş yüksek süratli bir şekilde giderken olsa daha kötü sonuçlar doğurabilirdi tekrar geçmiş olsun.
Düzenleyen metin - 17 Haziran 2011 Saat 00:19 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
simdi de su video yu izledim otobanda 306 gtı ile olanı ya ben intihar etmek istiyorum cecoli :S
|
|
![]() |
|
vallaha cecoli imkanın olsa arabayı getırcem sana al diyecem bın bır hafta bı bak neyı eksıkse bır kerede soyle yapam sonra benı rahat bıraksın ama ıkanım yok :S
|
|
![]() |
|
Fakat boyle bır durumu ılk defa duyuyorum... Kolay kolay olan bır durum degıl bu yanı :((
|
|
![]() |
|
vallaha bilmiyorum ama daha 2 gun once sana dedım bu araba benı cok yordu dıye :) bak hala yoruyor kesın satacagım ya vallaha yazın yazokulu masrafı vardı bırde bu bındı az kaldı babam evlattlıktan red edecek beni :)
|
|
![]() |
|
Cok gecmıs olsun gercekten uzuldum :((((( Fakat bana kalırsa bu bır usta hatası olsa gerek dıye dusunuyorum. Cunku normalde borular egzoza yakın gıtmemesı lazım. Belkı bır ıscılık yapılırken ıstem dısıda olsa o boruyu egdıler vs egzoza yaklastı veya degdı dıye dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
sabah sabah işe bak ya... geçmiş olsun kardeşim.. allah kolaylık versin...
|
|
![]() |
|
saol kardesım :((
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
büyük geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
bugun sabah uyandım evden cıktım 5 km gıttım bır yerden tam u donusu yapıyordum bırden dıreksıyon tas gıbı oldu motordan dumanlar cıktı. dedim araba yanıyor servısı cagırdım bi baktılar dıreksiyon hıdrolık borusu eksoza degmıs patlamıs :S 800 borular 2 tane musur ve iscilik :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |