![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 07:24 |
|
Hayirli olsun. Herhalde satis tamamlandi. Kilitliyorum.
|
||
![]() |
||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() |
|
bass satılmıştır
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() |
|
hayırlı satışlar.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() |
|
hoparlörler satıldı sadece woofer satılıktır arkadaşlar
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
evet meksika benim baslarda yazıyor...baslar pionner ...
Düzenleyen by_ersin - 29 Haziran 2011 Saat 11:25 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
JBL icin soyluyorum; Eski urunler California, USA yapimi. Yeni urunlerin cogu Meksika uretimi. Düzenleyen koliva - 29 Haziran 2011 Saat 11:24 |
||
![]() |
||
![]() |
|
jbl ve bazı markaların sadece ana sadece montajı işçiliği çinde yapılıyor diye duymuştum... orda işçilik ucuzmuş sanırım... yani malzemeler usa dan çine gider orda montaj ve işçiliği olur sonrada piyasa dağılımı.... gerçekten böyle bir şey varmı arkadaşlar.. ne kadar doğrudur bu ??
|
||
![]() |
||
![]() |
|
JBL urunler artik Made in USA degil. Su yaziya bakmanizi tavsiye ederim.
Over the course of its long history JBL has had many ups and downs but it has always managed to dodge the fatal blow. The last few years, following the 60th Anniversary of this legendary American company, have been down years. |
||
![]() |
||
![]() |
|
@ Emrah sıfırı 100-110 liraysa wooferın git sıfırını al o zaman benide uğraştırma
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Orjinal Amerikan olduğunu söylemiyorumki zaten ben bunun burda satılan orjinal JBL oldugunu soyluyorum neyse hocam tartismaya gerek yok |
||
![]() |
||
![]() |
|
senın kullandıgın orjınal amerıkan jbl mı ? ![]() |
||
![]() |
||
pessimisive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
206 ile uyumlu ise bu hırdavatlar sen son fiyatı bi pm at hele :)
|
||
ne kadar az isterseniz o kadar çok alırsınız.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
hala satışta ama 75e veremem o sıfır dedikleriniz orjinal değil burda kabiniyle o sıfır dediklerinizi 100 TL satıyolar sıfırını o gerçek olmayan çin mallarının 2 ay sonra bobin sarıyor at çöpe
|
||
![]() |
||
![]() |
|
hadi tutuşun bi el
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
bass için konusmustuk sıfırının fıyatlarını solemıstım sana usta
hala satıysan yenı teklıfım 75 lıra hemen verıyım nakıt |
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() |
|
öncelikle hayırlı satışlar. fiyatlar neredeyse sıfır ürün fiyatları. tekrar gözden geçirmen satışı hızlandıracaktır. |
||
![]() |
||
![]() |
|
güncel diyelim
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Hadi alın verin araba kredisine katkınız olsun ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Hadi Bakalım Yetişen Alıyor... Bittibitiyor.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
pm atildi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |