![]() |
|
dizel araçlarda elektronik egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 16:40 |
|
benzinlilere göre olanı nasıl acaba? bilen var mı.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ta kendısı oluyorsun
![]() |
||
![]() |
||
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Galiba o kardeşin benim abi
![]() |
||
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
||
![]() |
||
|
evet abart egzoslar çekilmiyor bi nebzeden sonra
|
||
![]() |
||
|
Devamlı duyulan egzoz seı bı zaman sonra rahatsız edıcı oluyor. Gecen bır kardesımızın aracını kullandım devamlı boooooo arkadan ne o oyle yaa :))
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim muratcım. bu videodakinin faydası zararı varmı bilmiyorum ama uzun yolda baş ağrıtırmı diye düşünüyorum. bendeki sistem sadece kafalıktan ibaret sesi cam acıp kafamı dışarı çıkarmadıkça duymuyorum.
|
||
![]() |
||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
|
selam arkadaşlar geçen izmit buluşmasında pugtinin aracının sesi çok hoşuma gitmişti :) o konuda birşeyler ararken linkini verdiğim video ile karşılaştım sizce nasıldır ne gibi bir zararı olabilir ? ses bence çok hoş geliyor bir de sizler duyun istedim :)
http://www.izlesene.com/video/dizel-araclara-elektronik-egzoz-_-egzozmarketcom/1763131 |
||
206 feline 1.4hdi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |