![]() |
|
orji teyp usb+sd kart(kumanda iptal olmuyo) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 12:12 |
Bu nasıl olur acaba (Bütün Forum topluca alsak 100-200TL'ye zorlasak);
![]() ![]() ![]() Düzenleyen semsword - 20 Temmuz 2011 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CD dinlerken nasılsa öyle gösteriyor. Track 1-2-3 yazıyor sadece.
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
306 ya oluyor ise bende alırım hem sen Ankaradasın parayı sana vereyim, sana gelsin bir yerde taktırırız, jvc yi söktüm radyo dinlemek fena bunaltıyor.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kullanan arkadaşlar bu güzel bir cihaza benziyor,
acaba aracın ekranında şarkı bilgilerini de gösteriyor mu?
yada ne gösteriyor?
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
xcarling serviste takmasıyla 250 tl sanırım daha hesaplı bulsam alıcam bende
|
|
![]() |
|
melle21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: D.BAKIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Bu markayı kullanan arkadaşlarmı şikayetçi emin değilim ama yaklaşık 4-5 aydır bunun benzeri bi cihaz,x-carlink denen bi aleti kullanıyorum ve oldukçada başarılı.sadece takarken servisle problem yaşadım biraz pp2000 den cd cahnger in aktiflenmesi gerekiyo bazı araçlarda. |
|
2004 307 Xt otomatik
|
|
![]() |
|
ewet arkadaşlar fatih bey dürüst bi satıcı ben cok malzeme aldım insan gibim insan kusursuz gvenebilirsiniz ...
|
|
![]() |
|
Yorumu doğru bulmuyorum. Kullanan biri olarak ancak şunları söyleyebilirim. Bu başlık altında tartışılan ürün Audio System Digital Music Changer aparatı. Ben RD 3 ile birlikte kullanıyorum. 1. Ürünün montajı gayet basit. Bir elbise askısını nasıl yapılır bölümünden faydalanarak teyp çıkarma aparatına dönüştürüyorsunuz. Teybi yerinden çıkarıp arkasındaki cd-changer soketini çıkarıyorsunuz tabii varsa yoksa zaten takılacak olan yer belli. Kendiniz montajını yapabiliyorsunuz. Toplam süre sökme aparatını da hazırlamak dahil 10dakika sürmüyor. Bu arada cd-changer boşa çıkıyor bilginize. 2. Ürün doğrudan cd-changer gibi çalışıyor. Kumanda kolundan yönetebiliyorsunuz. Ürünü sd kart -usb bellek ile kullanabiliyorsunuz ancak, CD01, CD02, ...CD09 şeklinde klasörler oluşturmalısınız. Bu klasörlerin her birini cd olarak görüyor. Bu klasörlerin her birine 99 adet mp3 atabiliyorsunuz. Toplamda 891 adet mp3 çalabiliyor. Kullanma klavuzunda her ne kadar 99 adet klasör oluşturabilirsiniz diyorsa da benim teypde 9'a kadar görüyor sonrasını görmüyor ne yazık ki . 3. Ses kalitesi milletin dediği gibi değil. Bence gayet yeterli. 100 liraya aldığınız bir üründen senfoni orkestrası gibi çalmasını bekleyemezsiniz. Kendi denemem aynı mp3 ü track olarak cd den dinlemek ile mp3 olarak bu aparattan dinlemek arasında 1-2 ses kademesi fark oluşuyor öyle arkadaşların dediği gibi 5-10 kademe düşüşle alakası yok. 4. Cihazın bağlantı yerine gelen iki adet siyah kablo vardı fazlalık gibi duruyordu. Ne olduklarını anlamadığım için boşta bıraktım. Ne olduğunu bilen varsa paylaşabilir. 5. Sonuç olarak profesyonel bir müzik kulağınız varsa size göre değil, zaten bizim teyplerin verdiği ses de profesyonellere göre değil . Orjinal cd çalarımdan aldığım sesin aynı kalitesinde ses veriyorsa bana uyar diyenler pişman olmayacaklardır. Verdiğiniz parayı fazlasıyla hakeden bir aparat. Ürünü aşağıdaki linkten aldım. |
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
hiç öyle bir cihaza benzemiyor ama ?
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
benim arkadaş aldı.tamamen hikaye.ses kalitesi sıfır.her müziği açmıyor.servise götür kodunu açtır.bir sürü iş.orijinalini bozmayın aracınız...
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
peki acaba bu tüm ürünler için geçerlimi ?
|
|
|
|
![]() |
|
Aynı marka AudioSystem almıştı adminimiz Gökhan..
|
|
![]() |
|
mrb hocam siz hangi ürünü kullanıyorsunuz acaba ?
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben kullanıyorum. mp3 kalitesi cd den daha kötü ses tonu olarakta daha az. normalde 9 seviyede dinlediğiniz müzigi 12 13 te dinlemeniz gerekiyor. Bunları bilerek alın. Kullanacağınız usb veya kartta CD01-CD06 klasörleri hariç hiçbir dosya olmaması gerekiyor yoksa calısmıyor. Aracınızda cd changer özelliği açık değilse peugeot planet programındanda açtırmanız gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Makyajlı kasada teyp değişti mi bilmiyorum. RT3 ise uyar. Zaten Peugeot için olanın 2 farklı soketlisi var biri 8 diğeri 12 pin. Teybininz 12likse 12likten sipariş edersiniz.
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
makyajlı kasa 307 lere uyumlumu acaba(2006 model)yok sekis pin yok 12 pin vs durumlarından |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
varsayalim radyo ve cd dinlerken ses seviyesi 10da iken..bu cd changer da dinledginizde ses seviyesi yine 10da bile olsa daha az ses gelio...bu yuzden sesi 20lere kadar arttirmak gerekio..
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
arkadaşımm ses nasıl az geliyor 20 den sonra cok cıksa ne değişecek ?
|
|
|
|
![]() |
|
dediğin gibi ara sıra kafayı yiyiyorsa bence marka önemlidir arkadaşımmm...
|
|
|
|
![]() |
|
Hadi 10TL indirim yaptı diyelim. Bir kişi alacak, o da herkese tek tek kargolayacak. Kargoya da en az 10TL verilecek. Toplu almanın bir anlamı yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |