![]() |
|
inceden modifiye( yeni fotolar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:54 |
De Hade Yap Bişeyler Gözümüz Gönlümüz Açılsın
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emege sagı ellere saglık hos guzel olmus kazasız belasız ıns kullanırsın
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
ya abi rüzgarlığı taktırdım..öne dil taktırmıştım..çıtaları aynaları mat siyaha boyattım..ama ön dili beğenmedim söktüm..kaldı böyle.. |
|
![]() |
|
Modifiye Dedin Ufak Ufak Ama Ben Resimlerde Henüz Bir Farklılık Göremedim...
Resimlerden Anladığım Kadarıyla Bir Kaç Kaporta Boya İşlemi Var. ![]() Yoksa Farklı Resimler Gelecekmi??? ![]() |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede tampon eki koyma ben kendi görüşümü söyleyim laguna lip bulabilirsen koy bakalım nasıl duruyo bi gör spoyler çok tatlı olur bencede çıtaları siyah yapman arabadaki değişikliği hissettirecektir güle güle kullanman dileğiyle.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
logoyu ben iptal etmedim..benden önceki sahibi iptal etmiş..çatlamıştı orası..düzelttirip boyattım ben sadece.. |
|
![]() |
|
Keşke logo iptali yaptırmasaydın.
|
|
![]() |
|
Siyah olan yerleri karbon kaplatcam kismetse.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
maşallah bencede çok güzel olacak , sıkılırsan siyahdan daha sonra dönersin gövde rengine.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ben siyah çıtaları daha çok seviyorum..ama tabi zevk meselesi..tek renk araç olayı bence bitti artık.. |
|
![]() |
|
güzel araç ama tampon çıtalarını siyah yapma derim.
|
|
![]() |
|
sağolasın teşekkürler.. |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
aracın guzel,kazasız belasız sürüsler
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
olduğu kadar artık
![]() |
|
![]() |
|
megane karlığı bilmiyorum!! 106 ya takılıyomu ? internette araştırdım ama pek bişey bulamadım.. |
|
![]() |
|
Slm. bence ön dil yerine megane karlık daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
ön tampon ekini söktüm..bizim yollarımız yere yakın şeylere hiç müsait değil
![]() |
|
![]() |
|
he yaa guik ![]() |
|
![]() |
|
quiksilverr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı quiksilverr
güzel olucak kardeşim sonuçta nede olsa guik :)
|
|
peugeot
|
|
![]() |
|
ya dediğim gibi işte..aracın bütün işleri bitsin..çıkarıp çıkarmayacağım belli olcak..şimdi bide şöyle bişey var..rengi farklı çok sırıtıyo..gerçekten emanet gibi duruyo ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |