![]() |
|
YAYLAR TAKILDIIIIIIIII :))) RESİMLER YÜKLENDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2011 Saat 21:38 |
|
güle güle kullan.çok iyi durmuş gülü seven dikenine katlanır kardeş yapcak bişey yok:))
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok karizmatik olmuş :D Güle güle kullanın Allah altını sürtürtmesin :) Malum Türkiye yolları kasisler kale gibi yollar köstebek çukuru gibi :)
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|
O zaman bi de kule gergisi taktır tam olsun bari. Hem o kadar sallanmazsın da ... |
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
hepinize çok teşekkür ederim :) bugun bısey farkettım araba cok sallanıyor sankı cukurlardan falan gecerken rahatsız edıcı sekılde :S
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hayırlı olsun çok güzel olmuş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
|
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
@Undertaker, benim de abim olur musun? ![]() |
||
307 1.6 Envy
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
araban güzel oturmuş kardeşim hayırlı kullanmalar
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
masallah guzel olmus
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
Eski halinden çoooooooooooook daha güzel olmuş hayırlı olsun :)
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
abi 3,5 luk yaylar dicektim cvp gelmiş bile..
Muhammet super olmuş güle güle bin dostum bende 5,0 voglantları takıcam ama zamanı var daha.. buarada kartel koruma serviste 140 tl yaf :S ama bayaa bi kalınn malzeme öle böle deil..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
:) 17 jantla kullandım 5 6 ay sonrada sıkıldım eibach prokit getirttim 3mm, şuan araba 3mm düşük 17 leri çıkartıp orjinal jantlarını taktırdım, folio ile ilgili bir konuda rengini görsün arkadaş diye resmini koydum bakabilirsin, torsiyornlarınıda bir kademe yukarı çıkarttım, geyet memnunum.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
pekı senın aracı 6cm dusurunce sen soktun herhalde ???
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
3,5 mm fakat aracın ağırlık durumuna göre biraz yüksek/biraz alçak olabiliyor. Yayları aldığım da 306 gti için 6mm yay yoktu bende 206 gti için 3.5m leri aldım ve benim arabamı tam olarak 6mm düşürdü ve gördüğüm kadarı ile Muhammetin aracıda 4mm civarlarında olmuş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
dogru soyluyorsun. ama 2 faydası daha var.
arac alcalınca sertlesmesıde gerekır. bu yaylar dogal olarak orjınal yaylardan daha sert. buda yol tutusu artırıyor.
ayrıca arac alcaldıgı ıcın altına gıren ruzgar azalıyor. bu da aracı yukarı kaldıran kuvvetı azaltıyor
|
||
![]() |
||
|
Maşallah Kardeşim Çok Güzel Olmuş..
Benimde Acil Taktırmam Lazım Yaylar Kaçlıkmış Muamet Bu Arada... |
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
aslında 2 faydası var.birincisi estetik tabiki.ikincisi yol tutuşu.yayları taktığın zaman araç daha aşağıda oluyo ve ağırlık merkezide aşagıya kayıyor.viraj alırken aldın merkez kaç ivemesinin etkisi azalıyo çünkü momentin kuvvet kolu azalmış oluyor.yada ben böyle düşünüyorum:) |
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |