|
karbon kaplama yapacak arkadaşlara görme şansı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2011 Saat 02:28 |
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aylarca kalıyor söktüğünde parlatıyla parlat hiçbir kalıntısı kalmıyor sökmeside fönle kolay yani
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylaşım için teşekürler. Birşey daha geri sökmesi zor mu? kalıntı bırakır mı? ayrıca Kokpiti boyayıp orjinalliği bozanlara duyrulur.
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işçilik çok basit kıvrımlara fön gündelik fön tutarak elinizle baskı yaparak işi bitirirsiniz ek parcada görünmez kolay anlıycak gelecek hafta aynalara şeritli folyo çekip toplu halde göstericem
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işçiliği zor o zaman? 3 metre genişlik ne kadar? Ayrıca gündelik hayatta kullandığımız güçlü bir fön işimizi görür mü?
|
|
GiTaRRa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
karbonu ben satıyorum zaten 3 metresi 45 lira yanmaz ve deri o yaptığım kaplamada bir çok ek var belli mi ? özelliği buradan geliyor..fön yardımıyla yapılıyor..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel. Bu kaplamayı nerden buldun farklı renkler de varmı? Yaparken nasıl yaptın daha detalı anlatabilir misin_?
|
|
oNur_GAGE
1. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oNur_GAGE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel olmuş gayet göze hoş geliyor. Eline sağlık! |
|
GiTaRRa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar otururken canım sıkıldı ve aracımın sigorta kapagını....küllüğü...kaplama yaptım yapıcak arkadaşlara görme şansı takıldığında spor bir görünüm sağlıyor gerçekten akşam olduğu için takıpta çekemedim en azından hayel edebilirsiniz
|
|
Peugeot 106 XR..
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |