![]() |
|
Peugeot 307 Uyumlu Full Teyp Mutlaka Bakın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
soner1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2016 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soner1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2016 Saat 11:32 |
|
BENDEDE PEJO 307 14 HDI 2003 MODEL OLURMU
|
||
kurt
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.szwaywell.com/products.asp?groupid=181
bu adresi bir inceleyin. adamlar kendileri yapıyorlarmış sanırım. koliva msn aracılığı ile görüşmüştü. araç ile tamamen uyumlu türkçe dil desteği ve navigasyonuda var. kargo dahil 500-600 tl gibi bir rakama getirtyorsun. sanırım toplu almlarda da indirim uyguluyormuş
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bence 206 lar için en uygunu orjinal teybin yerine içerden kızakla çıkan ekrana sahip teypler hiçbir yerin orjinalliğini bozmadan en güzeli.
|
||
![]() |
||
|
teypte güzel güle güle kullanda o göstergeler, nasıl yaptın abi öyle mavi çok hoş olmuş?
|
||
![]() |
||
muratsafa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eski modellerede uyması lazım yanlış bilmiyorsam biraz araştırayım sizlere geri dönüş yaparım
|
||
Peugeot 307 1.6 Hdi Premium 2006 * Honda Accord 2.4 2004
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
cihaz eski kasa 307 lerede uyuyormu. sanırım seninki makyazjlı kasa idi.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|
10 numara olmuş ve özelikleride iyi güle güle kulan göstergelerde şık olmuş güzel renk nasıl denişdirdin ???
|
||
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
||
![]() |
||
muratsafa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
|
arkadaslar aynı marka modelden almak isteyen varsa özelden ulaşabilir:))
|
||
Peugeot 307 1.6 Hdi Premium 2006 * Honda Accord 2.4 2004
|
||
![]() |
||
fthakyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
mavi ışıklandırmayı nasıl yaptırdın ? |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Çok hoş olmuş, güle güle kullanın. Parayı denkleştirebilirsem ben de böyle bir cihaz düşünüyorum.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Bu ekran güneş ışığını doğrudan alacağından sıcak yaz günlerinde yanar mı, iflas eder mi acaba... Ben de bu aralar böle direksiyondan kumanda edilebilen ve 206'ya eğreti durmayan bişey araştırıyorum. Ama bence bu ürüne bu fiyat çok fazla. Bunun ederi en fazla 700-800TL...
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar ''Mesaja Çok Güzel'' Yazmanız İçin Kocaman Resimleri Alıntı Yapmaya Gerek Yok
![]() |
||
![]() |
||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Maşallah... Çok güzel olmuş....
|
||
![]() |
||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
dostum bu teyp can-bus a mı van-bus a mı uyumlu ?
|
||
![]() |
||
|
Vay Anasını En Sonunda Bu Cihazıda Getirmiş Adamlar.... Hep Yabancı Sitelerden Araştırıyordum Hep Fakat Fiyat Oldukça Tuzlu ![]() Paylaşım için Sağol Dinocom Yarama Tuz Bastın Abi ![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
gerçekten çok iyimiş.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Bugra_Han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bugra_Han
|
vericek gücüm olsa yarın gider alırım.Harika olmuş.
|
||
![]() |
||
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
teybi gittigidiyor.com alışveriş sitesi var ordan aldım ve satan adamı aradım pazarlık ettim fiyatı daha yüksekti kamosonic ks-p03 diye aratın çıkıyor farklı dükkanlarda var hepsini arayıp pazarlık edin ölçülerine gelince hiç bakmadım ürün 307 için diye geçiyo zaten 207-307-308 için ayrı ayrı var hatta aynısının honda, ford volswagen için olanı var bu arabalar için ayrı ayrı konsola göre üretilmiş. |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
pardon abi satıllık sandım. ama çok iyi olmuş maşallah. ben de bundan bakıyorum da bir tane boyutları nedir bunun? teyp le cd changerin yerini doldurmuş tek başına...
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
acaba ürünü neredn aldınız
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |