|
308 1,6 VTI 120 beygir. yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mus.sa
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 01:01 |
bende aynı şeyi düşünmüştüm. bas diyorlar servisten acısını çıakracaklar heralde diye :)) |
|
Peugeot 308 1,6 VTI Comfort Packt
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
basta parça satsınlar sana :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
mus.sa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ederim cevap için. ben bu kasayı daha çok sevdim işin doğrusu bu. üstelik peugeot servisine sordum öyle 2 ay içinde gelmesi imkansız dedi yeni kasa 308 in. aracı ilk 3000 km ye kadar 2500 3000 devirde vites değiştireceğim motoru zorlamak istemiyorum. ama servisteki satış elemanı bunlar VTI motor hiç bişe olmaz bas dedi.
|
|
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınız hayırlı olsun öncelikle makyajlı kasa olayını çok sorun etmeyin dış görüntü oalrak uyarlamak bir tampon ve farlara bakıyor içide aynıdır muhtemelen,makyajlanan araçlarda çok nadir iç kısımda değişiklik yapıyor.
308 hdi kullanıcısıyım am genel olarak ilk 2500 km bakımınıa kadar aracı pek fazla zorlamayınız,motor yeni olduğu için ilk başlarda biraz falz yakacaktır hatta yok artık falan bile dedirtebilir size,ilk bakım için gittiğinizde ordaki ustalardan daha ayrıntılı bilgi istiyebilirsiniz,birde aracınızın yazılımının güncelliğini kontrol ettirin bazı fonksiyonlar ilk başta çalışmaya biliyor bu yazılım güncellemesi ile devreye giriyorlar,örnek olarak aracımda,kontağı çevirdiğimde farlar açık kalıyordu,geri vitese taktığımda arka silecek çalışmıyordu falan bunların hepsi güncelleme ile devreye girdi,hatta kandıra bilirseniz şu geri vitese takınca ayların otomatik konumlanması özelliğinide devreye sokturun. :) |
|
cengizt
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: RUSYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6,8-7,2 lt/100 km, 100-110 km hizda (AL4)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mevcut 308'le aynı fiyattan satılacak.
|
|
mus.sa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım tabi zevk meselesi. herkes senin gibi görecek diye birşey yok. bunu da göremiyorsun diye söyleme bence. bu daha sade gibi geldi bana. bir de her yeni satışa sunulan kasa modeli bir öncekinden iyi olacak anlamına gelmez. ayrıca ben yakıt konusunda bilgi verebilecek deneyimi olan armadaş varmı merak ettim doğrusu ???
|
|
|
|
croman
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: burak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapma kardeşim ya sen yanlış görüyosun yada görmek istemiyorsun
bence çok çok fark war mükemmel olmuş. |
|
mus.sa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni kasa yukardak resimdeki arabaysa şimdiki 308 kasa daha gösterişli duruyor bence. birde aracn yakıt durumu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum
|
|
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya bende merakla beklıyorum fıyat olarak ne kadardan gelecek acaba bırde 308 gtı gelemedı turkıyey bu yenı kasayla gelır ınsallah 200 hp bızlerı marum bırakmasınlar bu aslandan
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldiniz. Keşke 2 ay daha bekleseydiniz, yeni kasa 308'lerin satışı başlayacak..
|
|
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldiniz . Hayırlu uğurlu olsun aracınız şimdiden :)
kendinizi buradaki maddelere göre tanıtabilirsiniz . Konum bilgilerinizi girmeniz herkes için kolaylık olur ve imza bölümünüde aracınızın modelini isminizi vs bilgileri de yazarsanız daha güzel olur :)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
mus.sa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim ilk mesajım. forum kuralları konusunda eksiklerim olursa kusura bakmayın. pazartesi günü teslim alacağım sıfır 308 1,6 benzinli comfort packt ecutive paket aldım. aracı daha önce kullanan arkadaşlardan ricam ilk kullanımı nasıl yapıyorsunuz motor açmak için? ve benzin tüketiminiz nasıl acaba? şimdiden tşk ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |