![]() |
|
h4 kısa uzun xenon ampulu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 17:50 |
tamam işte yarı fiyat 45 tl al bi çift bak keyfine :)
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ler bana uzun kısa da xenonu lazım.... çift fiyatı 80_90 diyolar çok yani,o yüzden bende tek alıyım dedim arkadaşların elinde fazlalık varsa alcaktım ......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet 30 tl aldım ben çokta güzel aydınlatıyor memnunum şimdilik bu fiyata bence süper
h4 fiyatı farklı ama sana 45 tl gelir çifti uzun olan sarı
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
30 tl çiftimi
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
benm h7 ampül kesti 2 adet aldım hepsiburada 30tl allahtan 2 adet aldım renkleri farklıydı :) ama şimdikler daha güzel yanıyor 8000K yollamışlar :D yani cecoli dogru söylüyor tek alma
Düzenleyen tigerland - 12 Mayıs 2011 Saat 13:31 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mumkunu varsa boyle bır ampulu cıft olarak almanı tavsıye ederım. cunku renk tonlarında farklılık olabılıyor. veya aracında kullanılan kıtın bıre bır aynısısının ampulunu alman bu acıdan daha faydalı olabılır
|
|
![]() |
|
arkadaşlar h4 kısa uzun xenon ampulu lazım tek olarak elinde olan varsa alırım... şimdiden tşk ler......
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |