![]() |
|
benzin ve motorinde beklenen indirim geldi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2011 Saat 06:57 |
|
çok değil yıl başında benzin 3,96 idi aradan 5 ay geçmiş aradaki fark yürekler acısı.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aman de Abi Yav Kendine Zarar ...
''Akıllı Olup Dünyanın Derdini Çekeceğimize Deli Olalım Dünya Bizim Derdimizi Çeksin'' Yanlışmıyım Ama Kendine Ne Diye Zarar Vereceksin Sadece Sevdiklerini Üzersin |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Orası Öyle Ama Elden Bişey Gelmiyor Abi Yavv...
|
||
![]() |
||
|
ne kadar acı degıl mı
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Napalım Abi Artık En Ufak Olumlu Bir Habere 10 Takla Atar Olduk :)() |
||
![]() |
||
|
ne kadar muthıs bır toplumuz degıl mı :)) kuruslarla bıle sevınebılıyoruzz :)))))))))))))))))))))
|
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
tam da bugün benzin alıcaktım :) günün en güzel haberi, paylaşım için teşekkürler..
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
![]() |
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
|
Bu Gün Aldığım En Güzel Haberlerden Biri Oldu...
Mustafa Kardeşim Seni Öpüyorum :)) |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
bazı arkadaşlar 4 tl'ye inecek merak etmeyin demiş. 4 tl^yken ülke ayağa kalkmıştı. bu benzin 2500'e, mazot 2 tl'ye inmedikçe indirim kabul etmiyorum arkadaş.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
şerefsiz bunlar yaaaaaa... sen bindir bindirrrrr. seçime iki gün kala azıcık indir. ulan bu indirimmi :@ yazık halka. dalga geçiyorlar resmen
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
çok şükür
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
dün fullledim çok güzel oldu gerçekten....
|
||
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
||
![]() |
||
|
1 i iner 2 siii çıkar
1 i iner 3 üüü çıkar Sen her gece rüyalarımda gelip bana bedava benzin veriyorsun... Ahhhh ne güzel şarkıydı yaaaa. Gerçek sözlerini unutturdu adamlar bize... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
normaldir seçimler yaklaşıyor 1 geri 2 ileri devam ederler :) bunada şükür diyorum.. tamda bu akşam benzin alcaktım :D
|
||
![]() |
||
|
hahhaha :) bu kadar korkmayın bence geliyo indirim .... önümüz sseçim zaten kesin inecek. bunu bilmek icin büyücü olmaya gerek yok.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
sana inanmayı okadar çok istiyorum ama inanasım gelmiyor (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
yine indirim gelecek bence . ham petrol 115 $ dan 100 $ a düştü .buda zaman la cebimize yansıyacaktır. bence erken bile geri aldılar. sabah varil fiyatlarına bakmıştım düşer felan diye aramızda konuşurken indirdiler. 4 liraya kadar iner bence fiyatlar. :P
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |