![]() |
|
206 nın motoru 307 ye olurmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 12:53 |
oda uzun iş
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arayabilirsin elbette ama ülkemizde malum adli işlemler çok uzun sürüyor. bu sürece adamakıllı girdiğinde aracın, mahkeme kendi belirleyeceği bir serviste sonuca varıncaya kadar yatırır. kaç yıl sürer orasını sen düşün. sen en iyisi o bulduğun motoru iyi bir ustaya taktır 100.000 yapana kadar bin gitsin.
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
madem üretim hatası yasal olarak hakkımızı arayamazmıyız
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun. aracın 75 hp olduğunu düşünüyorum. O bulduğun 206 motoru tak devam et başın ağrımaz. Bu arada o motor 90 binde yine patlar . o kasaya o motor küçük geliyor. 307 lerin üretim hatasıdır.
|
|
![]() |
|
arabayı gidip çakardı bi duvara...olurdu araba sana pert sigortadan çatır çatır parasını alırdı.
![]() |
|
![]() |
|
Kasko arabada oluşan arızaları kapsamıyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
|
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
hocam kasko böyle durumlarda işe yarıyormu gerçekten? bu arada arkadaşa büyük geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Tükoder'i ara onlar gerekli konularda bilgilendireceklerdir sizi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
nasıl arayacam hakkımı bilgin varmı
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben kaza yaptığını falan düşünmüştüm eğer kendiliğinden olan bişey ise hakkını aramalısın! |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
çok teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
valla araç 6 ayönce serviste enjektörler ve torbo yenilemiş bende nasıl oldu anlamadım serviside suçlayamadım hani sizin değiştirdiğiniz parçalardandır diye motor su almış dediler aracı benden başkasıda kullanmadı nasıl su alacaksa bilmiyorum diğer ihtimalleride motora yük binmiş dediler yani diyelim 5 vitesteyken o hızda 2 vitese takmışsın öle bişide olmadı belkide daha önce yaptıkları bi hatadandır üstünü kapattılar
|
|
|
|
![]() |
|
cok gecmis olsun ins en az masrafla en kısa surede düzeltirsin kardesım:((((
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Pert te edemiyosun. Kardeş çok çok geçmiş olsun. Sponsorlar var onlar bakarlar elbet yardımcı olurlar. Peki neden böyle olduğuyla ilgili bi fikrin var mı? Seyir halinde nasıl oldu anlayamadım. Hani triger kopsa subaplar eğilse kasnağı dağıtsa vs. vs. dicem de senin durum epeyi farklı görünüyor. Yeni almışsın üstelik. Yazık günah valla
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
motorlar aynı 1,4 hdı ise motorlar aynı ben deyiştirdim gelen motorun üzerinde 206 baskı balata volan vardı ruhsat icinde faturanın aslı şart ve taktıracagın motor en az iki yaş genc olacak diye biliyorum
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Dostum çok çok geçmiş olsun. Aracın kaskosu varmıydı acaba?
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
araç dizel 1.4 hdı serviste yaptıracam parçada başka şehirden gelecek
|
|
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracın dızelmı benzınlımı hangı model
birde yaptıracagın usta ile gıt motoru almaya
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun ayni tip motor ise uyar
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |