![]() |
|
4 yaş ve üzeri peugeutlara servis indirimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 08:21 |
||
evet almıyorlar. ön camım çatlaktı servise almadılar bende servisten orjinal camı aldırıp dışarda taktırmıştım.
komple lpg sistemini sök gel diyorlar yoksa bakmıyorlar, bahaneleride benim servisimin içinde 150 tane araç var onları tehlikeye atamam diyorlar (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu indirim haberi benim tele geldi mesaj olarak :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nasıl yani? Peugeot servislerine LPGli araç almıyorlar mı? |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
tüm türkiyede aynı ddi fiyat bence iyi bir usta bulmak lazım ve parçayı al götür taksın yani ben bugün sordum fiyatları yazdım yukarıda 850 tl den indirim yapsın hadi 700 tl olsun dışarıda 350 400 e yapılacak bieye iki katı para verilmez geliyor bana .ama araç sıfırsa mecbur garanti devam etsin diye ama 4-5 yaşında ise benim aracım gibi ben dışarıda yaptırma taraftarıyım şart olan iyi güvenilir bir usta
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
||
aslında pahalı olmaya pahalı ama şöylede bişey bişey var garanti kapsamındaki wolkswagen caddy nin rutin km yada peryodik bakımı 270tl buna nazaran bence biraz daha uygun opelide bu pahalı guruba dahil edebilirz aslında peryodik bakımlar illere göre değişiyomu bilmiyorum ama en son filtreler ve yağ değişimi dahil 130 tl ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam
|
|||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
çok pahalı değilmi servis arkadaşlar sadece benmi öyle düşünüyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
||
30 nisana kadar ne yaptırırsak kar arkadaşlar
![]() |
|||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
bugün aradım servisi 2004 1.4 hdi baskı balata fiyatı ve işçiliği ne kadar diye sorum ;
parça fiyatı:450 tl
işçilik 400 tl
komedi gibi
aslan gibi şahin pejodan fiyat aldım (çok yardımcı oldu sağolsun )parça fiyatı ve iyi bir ustaya taktırırsam yarısından bile ucuz:)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fiks menü kampanyaları daha avantaflı oluyor ama onu da bu aralar yapmıyorlar. Onda en azından gitmeden ne ödeyeceğini biliyorsun.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
istanbulda araç lpg li diye almıyorlarki yaptıralım (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
2 ay önce yaptırmak istediğim işlemler vardı servisteki arkaaşım indirim olaağını söylemişti bende bekledim ön takımı yaptırdım 730 tl fiyat vermişti o zaman indirim olunca 500 halletmiş olduk.
|
|||
![]() |
|||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
en yakın servis 20 km ben ne yapayım :):):):)
|
|||
206 XT 118 HP
|
|||
![]() |
|||
||
şirketler için ideal
|
|||
![]() |
|||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
||
en yakın servis karadenizereğli de ben de ne yapayım :(
|
|||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|||
![]() |
|||
||
Bulunduğum yere yakın bir servis yok dedim. Mesafe uzak olduğu için gidip gelmek sorun demek istedim. TURAN61 arkadaşımızın demek istediği Peugeot servisi değil Citroen servisinde böyle bir uygulama yok. |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
mesala baskı balata dışarıda orjina parça ve eişçilik 400 tl gibi ortalama acaba servisin baskı balata ve işçiliği indirimsiz ne kadar bilgisi olan varmı arkadaşlar. dışarda 400 servistre indirimli 450 gibiyse tabiki serviste yaptırmakta fayda var ama indirimli bile 700 felanmı ki ??
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Benim bulunduğum yere en yakın Peugeot servisi 120km. Ben ne yapayım? ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
istanbuldada geçerlimi bu kampanya baskı balata değiştirecektim tam zamanı :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Güzel Bir Uygulama Bende Sorsammı Acep
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |