![]() |
|
ön camdaki kaynak yanıkları nasıl temizlenir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 17:03 |
||
Rezistansların tamamı haşat olmuş. Yenisi daha mantıklı geldi. Hem tazelenmiş olur.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tamponun arkasında ki kısımla çamurluğun birleştiği yere biri vurup kaçtı. ekmekçiyi yakalayamadım :)))mitsibişhi :)) . ufak bişey diyede yaptırmadım ama gözüme batıyor.
yaw cem hocam bu arada senin arabada aux in girişi varmı . ona göre film izleriz edirneye giderken yolda .
|
|||
![]() |
|||
||
bak o olur ıste :))
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
camı degısmeden evvel cam rezıztanslarındakı kopukları gumus sırlı boya ıle tamır etmeyı deneyın. ise yararsa bosuna camı degısmıs olmazsınız
|
|||
![]() |
|||
||
Yılda bir kez cam/far değişikliği ve 10 cm kadar 4 (sayı farkedebilir.) adet kaporta düzelttirmesi hasarsızlığı bozmuyor. İndiriminiz devam ediyor. Tavsiye edilen kaskonuzun süresi bitmek üzere iken bu işlemi yaptırmanızdır. Olaki işlem tekrarında hasarsızlığınız bozulmasın? Bir de hasarsızlık indirimi derece derece ya, indiriminiz bir anda iptal olmaz, bir alt dereceye düşersiniz. Ben ön camı değiştirdim. Orjinal dediler ama yemedim mecburen taktırdım çatlaktı çünkü. Bir kaç yerinde ezik çürük vardı yaptırdım. Sağ arka kapıda çatlak vardı. Çıtanın üzeri boyandı. 1kuruş vermedim ve hasarsızlığım bozulmadı. Arka cam rezizstanlarım gitmiş, o da İnşallah seneye değişecek.
|
|||
![]() |
|||
||
dogrudur herkesın bır gorusu var tabı...
|
|||
![]() |
|||
||
Kasko yaptırdığınız şirket hasarsızlık durumunda önemli değildir bence. Kasko şirketinin kalitesini ortaya çıkaran durum en ufak hasarda çamura yatıyorlarsa, hasar durumunda ücreti geç ödüyorsa, hasar sonrasında aracın orjinal servisinde tamirat yaptırmıyorsa, ufak tefek şeyleri bahane edip ücrete zam yapıyorsa,,, Reklam yapmak gibi olmasın ama bence en iyisi Anadolu Sigorta. |
|||
![]() |
|||
||
mustafacım aynen oyle :)) bırcok etken var ısın ıcınde
|
|||
![]() |
|||
||
aynı muhabbet benim araçtada oldu. hatta ben 35 yaşından küçüğüm diye ayrıca daha fazla kasko yapıyorlar.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ben bu fiyata acik soyleyim yaptirmam aracimi kasko. Artik moda haline geldi. Bunun yaninda artisinin yaninda eksisi de var. Nasil olsa kasko karsilar mantigiyla, deli gibi arac kullananlar da var. Düzenleyen koliva - 11 Nisan 2011 Saat 13:45 |
|||
![]() |
|||
||
1500€ cok ıyı para bee :)))) esasında buradada benzer fıyatlar var. gecen burada arkadasım 2005 307 tıptronık satın aldı. tam kasko axa oyak ta 3300 vermısler. en dusuk hdı sıgortada bulmus 1900 tl
nedenını sordukta 307 genelde genclerın kullandıgı ve kaza oranı bıraz yuksek bır aracmıs... Düzenleyen cecoli - 11 Nisan 2011 Saat 13:41 |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Yanliz iyi paraymis. Gerci gene Turkiye'de iyi, burada arabanin kendi 6000 euro, full kasko 1500 Euro ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ıste bu noktada kaskonun yapıldıgı sırketın farkı cıkıyor meydana... genelde kıme sorduysam cogu hep yan sanayı cama yonlendırıyorlar. yılda 1 cam takmak kaskoyu bozmuyor dıyorlar... tabı bunlar baskalarından duyduklarım |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim yetkili serviste değişti ön cam kasko şirketiniz ne peki ? |
|||
![]() |
|||
||
kasko olsada genelde orjınal cam taktıramıyorsun. cunku kaskoların anlasmalı oldugu yerler yetkılı servısler olmuyor ve pıyasadakı camcılarda orjınal dıyerek yan sanayı camı afedersınız resmen kaktırıyorlar...
emın degılım ama otokıng ın bu ıse cozum bulabılecegını sanmıyorum. pastanında o metal parcalarını alacagını tahmın etmıyorum veya alayım derken camı cok daha beter yapabılecegını dusunuyorum. ben olsam cam tamırı yapanların kullandıkları gıbı elmas zımparalama uclarıyla tatlı tatlı o puruzlerı yok etmeye calısırım... aklıma ılk olarak bu geldı
|
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen mustafakirli - 11 Nisan 2011 Saat 13:11 |
|||
![]() |
|||
||
Kasko orjinal cam takmiyormu araciniza? |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |