![]() |
|
PEUGEOT marka tüm modelerde Jant Lastik Uyumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 21:38 |
106 GTI ve QUIKSILVER:
14'' = 185-55-14 15'' = 195-45-15 206 QUIKSILVER: 15'' = 195-55-15 16'' = 195-50-16 17'' = 205-40-17
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak ben örnek vereyim 307 hangi janta hangi lastik olur diye. 15" 195/65/15 16" 205/55/16 17" 205/50/17 18" 225/40/18 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Arkadaşlar site içinde uzun zamandır tartışılan ve bitmek bilmeyen herkezinde merak ettiği hangi jant & lastik hangi araca daha çok yakışır. hangi jant & lastik hangi motor hacminde daha iyi olur, hangi jant & lastik yakıt tüketimi ve performansı nasıl etkiler , hangi jant & lastik ten kullanım amacına göre nekadar memnunsunuz. Bizim kullandığımız peugeot modellerindeki jantların ebatları bu jantlarla uygulanan lastik ebatlarında yaşanan lastik sürtmeleri gibi konuları bu başlık altında toplamak istiyorum.
Bu başlıktaki amacımız resimlerle örnek vererek görsel bir kütüphane hazırlamak. Burda şöyle yaptım böyle oldu kısmını resimli bir kütüphane ile yapmak daha yararlı olacaktır. Çünki jant & lastik diyince görsellik ön planda oluyor.
Yorumlarımız ile buradan bilgi toplayan arkadaşlarımıza boşa para harcamadan en güzel lastik jant uygulama örnekleri vermek. Tecrüberinizi başlık altında toparlamak için resimleri bana gönderebilir yada kendiniz ekleyerek altında yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Bu nacizane çalışmada bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |