|
İHTİYACI OLANA ÜCRETSİZ PARÇA |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
cakici9843
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 22:59 |
davranışını tebrik ederim kardeşim. |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
ADM
2. Vites 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallh uygulama çok güzel ya |
|
HED
538 669 43 80 |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizde saolun arkadaslar bujıleri bi arkadasa vercem daha cevap atmadı istemiş bujıleri ama
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
takdir edilecek bir davranış, gerçek bir peugeotçu tebrik ederim dostum
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kardeş öncelikle sana bu davranışın için teşekkürler sol ön far yeni tip olsaydı isterdim am sana tekrardan teşekkür ediyorum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla helal olsun çok güzel dayanışma olmuş tebrik ederim.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar ihtiyacı olanlar yazması durumu olmayan mesela rica olunur parası olan kendısı değiştirsin durumu olmayanlara yönelık olsun bu çalışma
bisürü pm gelmiş ben bunu isterim ben şunu isterım dıye :)
birde parcaları iyi okuyun dostlar 106 farları yok sadece ampullerı var
206 tabla degıl z rotu var
pm leri cevapladım bu arada
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
reddevil
1. Vites 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde 206(benzinli) için yağ çubuğuna ihtiyacım var.
Haftasonu yağ değişimine girdiğinde çubugun ucundaki ölçme cetveli kırılmış :((
|
|
ReD DeViL
|
|
burak6143
1. Vites 14 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: Kasimpasa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak6143
|
Valla olabilirse bujileri isterin benim kiler bitti galba artik mumkunmu ?
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ebnce somdilik dur dostim...:) arkadasin konusunu dagitik yeterince zaten...bu gun icinde bu isI uslenecek bi yonetici cikart hep deStek tam destek olur :)
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
elektronık demısken bılgısayar parcaları dolu bnde :) tek tek yazayım barı :d yarına guzel bı lıste cıkartayım hepsını yazalım :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:)) dedıgın dogru o zaman bu paylasımı bellı mesaj sayısına ulasan uyeler arasında uygulıcaz .... :D bende de elktronık esyalar cıkar :DD kurcalamm lazım :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kral' sn albayım tesekkur edıorum :DDD umarım uygulama guzel olur ama :D olursa :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel Bir Düşünce Alkışş Tebrik Ediyorum Kardeşim Seni |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah.. paylasımcılıgın en guzel ornegı bence arkadaslar.... yalnız 106 adlı arkadasımızın sayesınde aklıma cok guzel bı fıkır geldı.... Hepımızın elının altında bu tarz yada elektrıklı v.s. malzemeler bulunmaktadır emınım.. ısımıze yaramayanları haftanın bellı gunlerı duzenlı konu baslıgı altında paylassak ve bırbırımıze destek cıksak... kadınların altın gunu pt nın parca gunu olsun yanı ....
|
|
____BLUETAZZ___
|
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok haklısın. Paylaşımcı olalım. Tebrikler. |
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
helal olsun kardesım tebrık ederım valla :) paylasım ve dostluk bu ıste :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |