![]() |
|
sarı fon üzerine K harfi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 18:48 |
kafasına göre takılıyor:)) bazen yanıyor bazen yanmıyor...
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arıza ısıgıdır. kontrol ettırmek gerekır... devamlı mı yanıyor yoksa belırlı aralıklarda mı?
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
teşekkür ederim ...
|
|
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Motor ariza isigi. Bu durumda aracinizin beyni bir hata kodu uretmistir ve kaydetmistir. Aracinizi bilgisayara bagladiktan sonra kodu gorebilirsiniz ve ona gore uygun cozum yollarina basvurursunuz. |
|
![]() |
|
arkadaslar 2000 model gti araçta arada bir sarı yuvarlak ışık üzerinde K harfi yanıyor.ne anlama geliyor biliyor musunuz?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |