![]() |
|
aracımı boyatacagım renk seçimi tavsiye pls:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2011 Saat 17:10 |
+1 katılıyorum kesinlikle ben rengi gözden çıkarsam kesin kaplatırım, on numara olur
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kıbrıs kaç m2 ki arabaya ne gerek var, sat arabayı bisikletle dolaş masrafsız olur:)) F-eren arkadaşın gönderdiğinden kırmızı yakışır .
Düzenleyen gunen - 19 Haziran 2011 Saat 12:59 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Kardeş al sana bir kaç tane seçenek vereyim :)
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
sanırım dediğin araç budur ben bostancıda gidip gördüm ama? ![]() ![]() |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
göndersene fotoğraflarını ben bi deneyim istedğin rengi fotoshopta
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
fotoshopta fotoshop :D 2 kelimenin biri fotoshop... renk değişimi çok sıkıntılı maliyetli bi iştir..ayrıntılı boyatmıcam diyosun..komple boya olmazsa içi farklı dışı farklı olcak..kaplatmalısın aracı..ama sen yine biri shoplasın diceksin o ayrı bi konu..
git bir reklamcıya..kaplatmak istediğin renkleri seç shoplasınlar sana..gör karar ver..şimdi burda her boyatçam diyene biri çıkıp shoplayamaz.. |
|
![]() |
|
BayKara\'\'ss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BayKara\'\'ss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kiraz kırmızı veya şeker beyazı diyorum ama tercih senin tabikiside
34 fb 3400 vardı gri den kiraz kırmızıya çevirdiler ve muhteşem olmuştu yani
![]() |
|
206 X-Line HDİ
BEYAZZ |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Kktc Girne denim
ayrıca beyler aracı boyatacagım ama fotoshop dan anlayan bır arkadas denermi ferrari kırmızısı ve turuncu SİMLİ yaparsa fotodan hep beraber gorelım |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
sedefli beyaz cok super olur bnce (kktc'nin neresi)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mat siyahda ilgi çekici duruyor
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
kardesım kıbrısın neresi senın |
|
![]() |
|
ferrari kırmızısı
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
206 tılardakı kiraz kırmızı :)
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
derin siyah boyat.
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ben göz alıcı bir renk düsünüyorum mesela PHOTOSHOPLA ILGILENEN BIR ARKADASIM WARSA
SOYLE GUZEL BIR TURUNCU SIMLI MESELA YAPABILIRSE BANA GORELIM HEP BERABER FIKIR URETELIM SAYGILAR.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
beyaz tercihimdir
|
|
![]() |
|
benim düşündügüm renk TURUNCU 2 Renk Gündüz Sarımsı Gecede turuncu olacak ve SİMLİ olacak
size danısayım dedim hem photoshopla ilgilenen ARKADASIM WARSA bır e atarsa sevinirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
306 gtı larda dedıgın tonda renk var zaten :))
|
|
![]() |
|
arkdaslar heryeri sökülmeycek geniş caplı boya yaptırmayacagım silver cok göze batmaz
benim demek isdedigim photoshopla güzel bir renk secme sansımız yokmu ? aracı gorduk benım dusunce turuncu sarı karısımı oldu simli sizede danısmak ısdedım yani aracı herhangı bır renk ve SİMLİ BOYATACAGIM
Düzenleyen volkan22 - 23 Mart 2011 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aracı komple söktürüp boyatacağına kaplama yaptır hem boyan zarar görmez hemde heryeri söküldüğünde sonra bidaha takıldığında sorun yaşamazsın. sonradan sökülüp takıldığında ayar tutması zor oluyor çünki.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |