![]() |
|
Peugeot 406 aracıma lpg dönüşünmü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bedo4life ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bedo4life
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 20:57 |
çok teşekürler prinsi bende düşünmedim değil ama çok uçuk fiyatlardan bahsediyorlar
![]() |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o motorda en sorunsuz takılacak sistem prins tir ama onunda fiyatlaarı biraz yukarıda,aynı motora sahip araca arkadaşım zavoli taktırdı bir türlü verim alamayınca komple sistem değişikliğine gitti lovato taktırdı,şimdilik bir sıkıntısı olmadı ama yakıtın biraz yüksek olduğunu düşünüyor,LPG montajında sistem kalitesi kadar ustalıkta çok önemli bunu aklınızdan hiç çıkarmayın lütfen,izmirde olduğunuz için servis yardımında bulunamayacağım ama acele etmeden iyi bir araştırma yaparak dönüşümü gerçekleştirin,yoksa sonradan hem zamanınızdan hem paranızdan kaybedersiniz,D8 motor lpg konusunda biraz nazlı olduğu için seçim doğru yapılmalı.
|
|
![]() |
|
Bedo4life ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2010 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bedo4life
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler kardeşim brc'yi zaten düşünüyorum ama kimse zavoliden bahsetmiyor peugeot'larda
![]() |
|
![]() |
|
55be206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb bence tamosotti yada brc bende tamosotti var 1.6 3. senesi nazar deymesin canavar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bedo4life
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese selam arkadaşlar
![]() 2 ay önce 1998 model 70.000km'de Peugeot 406 2.0 SV düz vites benzinli(makkajsız d8 motor tipi) araç aldım. Çok memnunum ama tek sorunum yakıt tüketimi
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |