![]() |
|
Peugeot 206 plus için geri çağırma ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 23:21 |
ben gittim hiç bir şey çıkmadı neden diye sordum hortumlar aralıkları larına bakıyorlar
|
|
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benı neden aramıyorlar :))) sorunları ne bu adamların :DDDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
beni de ptesi gunu aradilar bu geri cagirma icin..bugun gittim,borular kontrol edilmiş.bir problem yokmuş.
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben gittim araca baktılar bir sorun olmadığını söylediler , servis müdürü ve bilgi işlem tanıdık olunca :) sözlerine itibar ederek ayrıldım. Genel müdürlük'ten tekrar arandım kontrol edilip edilmediği felan filan birde size bir mektup göndereceğiz dediler adresi güncellediler o kadar :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu geri çağırma olayı olarak peugeot sanırım en önde gidiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Durum nedır dostum neler oldu bıraz bılgı verebılırsen sevınrıız.. benı aramadılar ben mı arasam acaba onları....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Eyv. Fatih , bakalım göreceğiz. :) Paylaşırım bir şey çıkarsa da şudur budur diye millet uyanık olur en azından.. :)
|
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Hayda Allahtan aranmışsın ama git bakalım rıfat inşallah bişey çıkmaz..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Merhaba arkadaşlar , Bugün Peugeot tarafından aranıp servise davet edildim. Peugeot 206 plus modellerinin bazılarında kalorifer boruları ve soğutma boruları ile ilgili bir sorun ile karşılaşmışlar. Belli üretim aralığındaki bütün araçları kontrol edeceklermiş. Cumartesi günü gideceğim umarım bir şey çıkmaz araçta... Bilgilerinize.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |