![]() |
|
direksiyon kaplama.ve on gogusu folyo kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 17:00 |
Direksiyon ve konsol da on numara olmuş.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş torpido maşallah
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler arkadaslar |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
çok güzel olmuş ellerine sağlık.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel ol muş elinize sağlık
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Direksiyonu bedavadan biraz pahalı yapmışsın. mersinde bu işi bu işçiliği 150 den aşşağı yapmıyolar. ben 100 tl ye yaptırdım ama az dil dökmedim :)) pugların en lanet yerlerinden biri direksiyonudur.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
tamam arkadasım yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
gercekten diger linkinizdede yazdım içi cok hoş olmuş dışıda tabi ama içine bayıldım
mumkunse döşemecinin telefonu özelden msj alabilirmiyim? bir kaç arkadasımın ihtiyacı var böyle bir şeye. burada 180 tl izmirde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
evet bıraz fazla fıyat vermısler.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
tesekkurler mesut arkadasım.zaten orayı bende bılmıyordum bu form sayesınde buldum.evet adamlar ısının uzmanı.aldıgı ucretı fazlasıyla hak edıyorlar
|
|
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
[QUOTE=masumserseri]
on konsolu soktum yerınden.zaten cok basıt ıkı vıda tutuyor.sonra teyp de cıkardım.folyoyu yere serdım.sonra konsolu uzerıne yatırıp kalemle kesılecek yerlerı cızdım.bıraz buyuk olacak sekılde cızdımkı sonra duzeltme sansım olsun dıye.sonra folyoyuactım ve sac kurutma makınasıyla ısıtıp yapıstırma ıslemının gerceklestırdım.ama el becerısı cok onemlı.hava yaptırmamaya ozen gosterın.sonra fazla olan yerlerı falcatayla duzelttım. Masumserserı .. degıgın yerı bılıyorum gercekten el emeklerı cok cok ıyı admaların, ben de bı arkadsasımın chrysler grand voyager' i için gıtmıstım oraya kaplatmıstık dıreksıonu 90 tl karsılıgında :) benım 206 ıcın komple kaplama sordum koltuklar fln 800 900 fln dedıler dusuneyım dedım dusunmeye vaktım olmadı unuttum :))) dıyecegım su kı ısın ehlıne goturmussun gercekten.... hayırlı ugurlu olsun gule gule eskıtmen dılegıyle agam... |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
http://urun.gittigidiyor.com/KARBON-KAPLAMA-3-METRE-CARBON-19-90TL_W0QQidZZ37237194
arkadaslar aractakı urunu burdan almıstım.isteyen olursa burdan temın edebılır |
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
127*100 cm 34 tl var sahibinden'de |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mayista Turkiye'ye gelince alirim bir miktar ve yaparim artik.
Bu sitede var fiyat. Turkiye'de ne kadar bu urunler(3M DI-NOC) bilgi verebilir misiniz? 60x50 cm olani 25 Euro diyor asagidaki site. http://www.autostickers.nl/carbonfolie Düzenleyen koliva - 17 Mart 2011 Saat 22:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
on konsolu soktum yerınden.zaten cok basıt ıkı vıda tutuyor.sonra teyp de cıkardım.folyoyu yere serdım.sonra konsolu uzerıne yatırıp kalemle kesılecek yerlerı cızdım.bıraz buyuk olacak sekılde cızdımkı sonra duzeltme sansım olsun dıye.sonra folyoyuactım ve sac kurutma makınasıyla ısıtıp yapıstırma ıslemının gerceklestırdım.ama el becerısı cok onemlı.hava yaptırmamaya ozen gosterın.sonra fazla olan yerlerı falcatayla duzelttım. sonuc ortada.. sımdıden kolay gelsın yapacak olan arkadaslara. |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ya bu konsolu kaplamak benim de aklima yatti cunku biraz cizikler var. Bunu nasil yaptiniz bi detayli anlatabilir misiniz? Parcalari soktunuz mu yerinden teker teke yoksa yerinde mi yaptiniz?
Düzenleyen koliva - 17 Mart 2011 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Özellikle direksiyonu çok güzel yapmışlar. Benim aracın direksiyonu kavlamış olsaydı kesin yaptırırdım. Güle güle binin...
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
arkadaslar folyo 3m cakması.orjınallerı pahalı.ama benım ıcın onemlı olan gorsellık bu yuzden sıkıntım yok.dıreksıyon ıse topkapı akınsal sanayı sıyesınde.fıatın ardan gırdınızde hemn gırıstekı guvenlık mobosunun ordan sag yapın en ustekı bloga kadar devam edın 100m ılerıde solda.kıme sorarsanız gosterır.
|
|
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Eline sağlık çok tatlı olmuş folyo kaplama.rengıde hoş
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kendi direksiyonumaklıma geldikçe kıskanıyorum böyle direksiyonları. Kayseride yapan yer de bilmiyorum. İnternette bir kaç yer var. Onlara da direksiyonu söküp göndermek lazım. O da şimdilik imkansız. Bu ara da başta söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim bari, gerçekten çok güzel olmuş güle güel kullanın, onlar eskidikçe siz tazelenin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |