![]() |
|
catalytic converter ve antipollution fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 13:02 |
arabanızın katalitiği dolmuş olabilir ona bağlı olarak antıpollutıon veriyor olabilir katı söküp temizleyin veya değiştirin , oksijen sensörüne bakın muhtemelen düzelebilir.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG den fazla anlamam ama sn. cecoli'nin her zaman dedigi gibi, aracinizin benzinde normal calismasi gerekir, sonra LPG de normal calismasi beklenir. Ustada buyuk ihtimalle arac benzinde calismadigi icin , size muhtemel hata noktalarini soylemis. Aracinizi bilgisayara baglatip hatanin nerde oldugunu gormek gerekiyor diye dusunuyorum. Tabi bu LPG li sistemlerde sikca gorulen bir mevzu ise zaten onu diger arkadaslar dile getireceklerdir. |
|
![]() |
|
blgnn2 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acil yardım ya. 2004 307 benzinli araçım var.2 ay oldu olmadı arabaya BRC simit tüp taktırdım. herhangi bir sorunum olmadan gayet süper yaklasık 2 bin km de yol yaptım yani. ama araba da bir çekiş güçlüğü vardı özelliklede yokuşlarda. sonra bir gün trafikte giderken kırmızı ışıkta dururken araba titremeye başladı ve stop etti. o andan sonra yaklaşık 5 kmlik yolda enaz araba 10 kere stop etti. yokuşta kaldı araç. arabayı garaja park ettim sonra iki gün sonra çalıştırıyım dedim aracı çalışmadı. gazı takan ustayı çağırdım. lpg işle ilgili değil ateşleme sistemine bobinlere baktırtın dedi. araç çok zorlama ile çalışıyor eve stop ediyor ve antipollution fault ve catalytic converter fault yazıyor.
ne olun yardım edin. ne yapmam lazım bu durumda ankaradayım. önereceğiniz usta var m? bu durum lpg den mi kaynaklanıyor? :S
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |