![]() |
|
sabah çalışmama ve fazla yağ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 19:57 |
ya arkadaslar konuyu güncellemeye utanır oldum:(( hiç mi fikri olan yok fazla yağ konsunda?
|
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gncl
|
|
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
up
|
|
|
![]() |
|
up
|
|
|
![]() |
|
göstergedeki ışık az olduğunda da yanıyor onu biliyorum ama çok olduğu için yanıp sönüyor.gaz verdiğimde değil çalıştırdıktan 5 saniye sonra kendiliğinden km sayacını gösteriyor.
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gostergedeki isik ayni zamanda dusuk yag basincindan da kaynaklanir diye biliyorum. Peki gaz verdiginizde isik sonuyormu?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar merhaba,
bu sabah aracımı çalıştırmak için marşa 5-6 defa basmak zorunda kaldım en sonunda çalıştı ama devir saati 1200 den 800 e düşene kadar vuruntulu çalıştı rölantide ama rölantideyken gaz verdiğimde vuruntu kalmıyordu.sonrasında ise gün içerisinde sorun yaşamadım.neden olabilir ve çözümü nedir? ayrıca yine bugün biraz önce yağ göstergesi yanıp yanıp sönmeye başladı.kılavuzdan baktım,yağ fazla olduğu için sinyal veriyormuş halbuki ben yağ falan eklemedim.durup dururken yağ fazlalaşmaz bildiğim kadarıyla.yağ ölçümü yaptık sanayide ama yağ seviyesi ne eksik ne de fazla?böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda? |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |