![]() |
|
307 Teleflex LPG Kiti Taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 00:45 |
|
yav bırakın uğraşmaya değmez forumu terketmiştir zaten bu
|
||
![]() |
||
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alpice.... gardaş yanlış yapıyorsun formu meşgul etme...
|
||
![]() |
||
|
taksicicocuk kusura bakma ismini bilmiyorum , boşver bırak o onun kendi terbiyesizliğidir zaten eski açılmış bir konu allah bilir yazdıklarımıza bakmıyordur
|
||
![]() |
||
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alpice kendine gel daha fazla kendini düşürme
burda cecoli abime ya başka birine laf söyleyen bizden değildir senin aklın daha ermiyor heralde haddini bill! sen benim daha kim olduğumu öğrenememişsin
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
![]() |
||
|
kardeşim niye sivrilik yapıyorsun bu forumun belli başlı kuralları var . büyük harf kullanmak yasak
![]() |
||
![]() |
||
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Hayırlı olsun :).Ben de LPG taktırmayı düşünüyorum benzin 5 TL'ye dayandı ama ustadan ustaya farkediyormuş.Açıkçası güvenemiyorum Antalya'dan taktıran var mı ? Bir de 2000 Tl çokmuş biraz.BRC vs daha ucuz.Kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ?
Düzenleyen kerem - 17 Eylül 2011 Saat 11:28 |
||
![]() |
||
|
terbıyesızlık yapmanın luzumu yok. sana kotu bır sozmu ettımde boyle cevap verıyorsun???
|
||
![]() |
||
alpice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
SANANE |
||
Dertlere bir derman aman ALLAH
Aşk ile dön dur ey koca devran Cürüme bulandık, Estağfirullah Gam ise seyran, Mevt ile bayram |
||
![]() |
||
|
Hayırlı Olsun LPG Güzel Seçim
|
||
![]() |
||
|
afedersın ama nıye ayrı ayrı mesaj yazarak burada kalabalık olusturuyorsun?????????????????????
hepsını tek mesajda bırer bosluk bırakarak yazamazmısın..........
|
||
![]() |
||
alpice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Ankara Tunalı Lpg de taktırdım 2000 TL'ye
|
||
Aşk ile dön dur ey koca devran Cürüme bulandık, Estağfirullah Gam ise seyran, Mevt ile bayram |
||
![]() |
||
|
Teleflexin Toplam Maliyeti 2000 TL
|
||
||
![]() |
||
|
Tam hesap şu şekilde (09.03.2011 KIŞ ) 50 TL'lik LPG ile 250 km yol gittim. Geçen Ay 50 TL'lik Benzinle 100 km ancak gidebiliyordum. yani yarı yarıyadan daha aza indi. Usta demişti zaten %60 tasarruf sağlar diye.
|
||
||
![]() |
||
|
Vites Geçişlerimde hiçbir değişiklik olmadı, yani eskisi gibi hiçbir sorun yok.
|
||
||
![]() |
||
|
evet o sekılde hesabı yanlıs yapmıssın. 70 lıraya 260 km yaptıysan 70 i 260 a bolersın. arkadasların soyledıgı gıbı 0.27 TL yanı 27 KR bulursun.
sanıyorum kı bu km yı kesıntısız olarak uzun yolda yaptın. cok bastıysan sehır ıcı yakıtını bulur. dolayısıyla 27 kurus normal gıbı sankı. yalnız 165 ı gecmemesı bıraz ılgınc. o anda benzıne alsaydın benzınde kaca cıktıgını bır deneseydın. sıkıntı motorda mı yoksa lpgde mı anlardın...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
cesar lpg de de benzinde de performansın değişmemesi lazım, iyi bir usta bulup güzelce ayarlaman lazım.
sonuçda karbüratörlü değilki benzinde 190 yapsın gazda 160 yapsın (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
cesar67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hımmm bende tam tersi yapıyodum 260/70= senin dediğin gibiyse çok da fazla değil otomatik olduğunu ve ortalama 120-130 km arası geldiğimi düşünürsek normal geldi bana..:) bu arada lpg den midir bilmem 165 i geçmiyor araba köküne kadar basmama rağmen :)
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
sanırsam yanlıs hesap etmıssın bılgıdım hesap seklı 70/260=0,27 kurus yakıyor ortalamada |
||
![]() |
||
cesar67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar bende bugün lpg yi fulledim tam 70 tl ye ve yola çıktım 260 ıncı kilometrede bitti. 37 kuruş gibi bişey yakmış oluyo km hesabına göre bu fazla deilmi?ben mi yanlış hesaplıyorum?
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
yanlış bilmiyorsam piyasamızdaki en pahalı lpg dönusum sistemi teleflex. bi kaç kişiden 2000tl diye duymuştum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |