![]() |
|
Bim de 40 TL Park Sensörü Resimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 23:22 |
buca belediyenin sokağında 20 tl ye tktırdım bide video oynatan mp4 aldım 50 tl film de izleniyo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gostergelı al sende o zaman benım gıbı...
http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=802&Pid=786&ProductID=107042 ben kendı aracıma bunu almıstım. 42 tl ıdı bıraz yukselmıs.
bırde bunuda dusunebılırsın.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ekransız lazım bana :) ekranlı sevmıyorum yaw |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
bende bıraz evvel evde denedım. benımkıde dıt dıt otuyor.. :)) ıyı yanı daha once aldıgım gıbı sessız kalmıyor... babamın aracına takacagım guzel olacak ınsallah
ayrıca bu sensorlerın calısması gayet hızlı. bazı sensorler yavas hıssedıyor...
|
|
![]() |
|
yok üstad bende aynaya uymadı bende sol kenara koydum
güzel oldu resim çekemedim henüz bu gece eklicem inşallah |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende taktım.yırttık taktırma parasından
![]() ama ince çalıştıgım için 3 saatimi aldı. ekranı nereye aldın demircan? aynanın üstüne tam oluyor. bende yarın resim ekleyebilicem. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bende taktırdım hemd dıt özelliği var hemde konuşma özelliği var çok beğendim
pişman olmayacağımı biliyordum şekil olmuş resmen ![]() bu gece resim ve videosunu eklicem merak etmeyin |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Valla öyleyim galiba.
arkadaşlar dıt dıt yoksa verin geri servise falan.olur mu ya öle şey.para veriyoruz |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
bende dun sabahtan kaptım bır tane aksam bır kontrol edeyım bakalım oncekı gıbı buda susacak mı ??? :)) ozgur sen sanslısın o zaman :)) aman nazar degmesın :)) Düzenleyen cecoli - 15 Ocak 2011 Saat 12:33 |
|
![]() |
|
benikinde dıt dıt var arkadaşlar??
konuşmada var.emin misiniz ya?yeni denedim daha |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende baktım budada yok :((
|
|
![]() |
|
oyleyse cok guzel... eskısı susuyordu sadece gosterge calısıyordu. dıt dıt yapmıyordu uyuz olmustum. acaba benım aldıgımda mı bır nanelık vardı acaba??? :))
|
|
![]() |
|
KARDEŞLERİM YENİLERDE İKİ SEÇENEK VAR.
İSTERSENİZ KONUŞUYOR İSTERSENİZ DIT DIT YAPIYOR. DENEDİM ADAPTÖRLE. SÜPER |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
önemli degıl ya nolcak elıme yapısmaz :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
emegın ıcın sımdıden sagolasın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ben buraya bakıvereyım bugun kaldıysa yardımcı olurum :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
neyse artık yaa canımız sagolsun
|
|
![]() |
|
cuneytatay ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
Bende adapazarında aradım aradım ama yok :(
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
![]() |
|
yav millet saldırmış resmen
kaç yere baktıysam yok yok napcaz bilemiyorum... ![]() |
|
![]() |
|
benım bımden daha once almıs oldugum sensorde ekranın arkasındakı tusu dıger tarafa cektıgınızde sesı tamamen kesıyordu...
bende dıt dıt yapmasını beklıyordum ama o noktada uzuldum... acaba yenıler dıt dıt yapıyorsa daha guzel...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |