|
Bim de 40 TL Park Sensörü Resimli |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2011 Saat 23:22 |
buca belediyenin sokağında 20 tl ye tktırdım bide video oynatan mp4 aldım 50 tl film de izleniyo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gostergelı al sende o zaman benım gıbı...
http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=802&Pid=786&ProductID=107042 ben kendı aracıma bunu almıstım. 42 tl ıdı bıraz yukselmıs.
bırde bunuda dusunebılırsın.
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ekransız lazım bana :) ekranlı sevmıyorum yaw |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende bıraz evvel evde denedım. benımkıde dıt dıt otuyor.. :)) ıyı yanı daha once aldıgım gıbı sessız kalmıyor... babamın aracına takacagım guzel olacak ınsallah
ayrıca bu sensorlerın calısması gayet hızlı. bazı sensorler yavas hıssedıyor...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok üstad bende aynaya uymadı bende sol kenara koydum
güzel oldu resim çekemedim henüz bu gece eklicem inşallah |
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende taktım.yırttık taktırma parasından
ama ince çalıştıgım için 3 saatimi aldı. ekranı nereye aldın demircan? aynanın üstüne tam oluyor. bende yarın resim ekleyebilicem. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bende taktırdım hemd dıt özelliği var hemde konuşma özelliği var çok beğendim
pişman olmayacağımı biliyordum şekil olmuş resmen bu gece resim ve videosunu eklicem merak etmeyin |
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla öyleyim galiba.
arkadaşlar dıt dıt yoksa verin geri servise falan.olur mu ya öle şey.para veriyoruz |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende dun sabahtan kaptım bır tane aksam bır kontrol edeyım bakalım oncekı gıbı buda susacak mı ??? :)) ozgur sen sanslısın o zaman :)) aman nazar degmesın :)) Düzenleyen cecoli - 15 Ocak 2011 Saat 12:33 |
|
Özgür
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benikinde dıt dıt var arkadaşlar??
konuşmada var.emin misiniz ya?yeni denedim daha |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende baktım budada yok :((
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oyleyse cok guzel... eskısı susuyordu sadece gosterge calısıyordu. dıt dıt yapmıyordu uyuz olmustum. acaba benım aldıgımda mı bır nanelık vardı acaba??? :))
|
|
Özgür
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KARDEŞLERİM YENİLERDE İKİ SEÇENEK VAR.
İSTERSENİZ KONUŞUYOR İSTERSENİZ DIT DIT YAPIYOR. DENEDİM ADAPTÖRLE. SÜPER |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
önemli degıl ya nolcak elıme yapısmaz :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emegın ıcın sımdıden sagolasın
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
ben buraya bakıvereyım bugun kaldıysa yardımcı olurum :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
neyse artık yaa canımız sagolsun
|
|
cuneytatay
1. Vites 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
|
Bende adapazarında aradım aradım ama yok :(
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yav millet saldırmış resmen
kaç yere baktıysam yok yok napcaz bilemiyorum... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım bımden daha once almıs oldugum sensorde ekranın arkasındakı tusu dıger tarafa cektıgınızde sesı tamamen kesıyordu...
bende dıt dıt yapmasını beklıyordum ama o noktada uzuldum... acaba yenıler dıt dıt yapıyorsa daha guzel...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |