![]() |
|
2011 Motorlu taşıt verğileri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 20:16 |
taksıtle odersın sende benım gıbı ufak ufakk :))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok para yav nasıl ödücez aklım almıyor vallaha |
|
![]() |
|
rica ederim dostumm nedemek
|
|
![]() |
|
saol kankaa :)
|
|
![]() |
|
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
olum buraya gir araç bilgilerini yaz zaten çıkıyor
ayrıca vergi daiesine gitmeden burdan ödeyebilirsin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
arkadaşlar benim araç 2004 mayıs trafiğe çıkışlı. 6 yaşında mı sayılır yedi yaşında mı? 1.4 motor var ne kadar tutar vergim?
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
benim arac 1.6 2004 ne kadar ödücem
vergi kutsaldır
ama ben ateisttim
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
gene geçirdiler :(((
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
2011 Ocak Ayı Kampanyaları:
Advantage kredi kartı olanlar (HSBC, Tekstilbank) MTV'lerini 4 taksitte ödeyebiliyorlar. Halkbank Advantage kartı olanlar MTV ödemelerini 2 taksitte yapabiliyorlar. Garanti Bankası Bonus kartı olanlar Sonax'ta araçlarının dış korumalarını ve paspas hediyesini 125 TL'ye yaptırabiliyorlar. Ayrıca MTV ödemelerine 2 taksit yapılıyor. Yapı Kredi World Kart ile yapılan işlemlerde ise Navking navigasyon cihazlarını yüzde 30 indirimli alabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra MTV ödemeniz 3 taksite bölünüyor. Finansbank Card Finans ile yapılacak olan MTV ödemelerinde ise Ziebart'tan yapılacak olan işlemlere yüzde 30 indirim ve MTV ödemesi için de 4 taksit uyguluyor. Akbank kredi kartlarıyla yapılacak olan işlemlerde de AutoKing'de yapılacak oto bakım ve koruma hizmetlerinde yüzde 50 indirim sağlanıyor. Ayrıca MTV ödemesi için 3 taksit yapılıyor. Maksimum kredi kartına sahip olanlar ise MTV ödemelerini 3 taksitte yapabiliyorlar. Denizbank'tan yapılan kredi kartı ile ödemelerde ise Piranha marka navigasyon cihazına yüzde 40 indirimle sahip olabiliyorsunuz. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
çok sevindim kardeşim para para dır daaaa
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen lanope
![]() |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
bende onu diyorum ya cem geçen sene sazan gibi ödedim ben sonra abooooo sonax mı veren istersin autoking mi
navigasyon indirimimi ben sadece taksitten yararlandım dı
az biraz beklemek lazım yani
|
|
![]() |
|
sende kademeden dusmussun anlasılan :)
yalnız bankaları beklemek gereklı dedıgınız gıbı. ay sonuna dogru cep telefonuna mesajlar gelecek. daha once oderkende bır suru mesaj gelmıstı...
|
|
![]() |
|
1 seneyle yırttın galiba sen seneden kazadın demi
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 2005 model 206 geçen sene tamamı 487 tl ödedim bu sene 304 tl
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
ÖZGÜR AZ BİLE SÖYLÜYORSUN ÖZÜR DE DİLEME BU SİTDEKİ TÜM ARKADAŞLARIM TEPKİLİ ZATEN KİMSE İYİ OLDU DEMİYOR SİTEMİZDEKİ TÜM ARKADAŞLAR ALLAH VAR HEPSİ MANTIKLI VE ZEKİ İNSANLAR AMA YAPABİLECEĞİMZİ HİÇBİRŞEY YOK MALESEF
YAW ZATEN BENZİNE ERGİ VERİYORUZ ARABAYA BİDAHA NE VERGİSİ YAW
|
|
![]() |
|
TAKSİT OLAYI VE KAMPANYALAR İÇİN BİRAZ BEKLEYİN BANKALAR YARIŞACAK BU SENE PİYASA ÇOK KIZIŞMIŞ ARKADAŞLAR BANKACI BİR ARKADAŞIM SÖYLEDİ AZ DAHA BEKLEYİN AYIN SONUNA KADAR ÇOK SULAR AKAR KÖPRÜNÜN ALTINDAN
|
|
![]() |
|
AYNEN ÖZGÜR YAA GÖRÜNCE ŞOK OLDUM ARAKADAŞ BABAMIN ARABASI 2009 MODEL ARABA 1600 MOTOR ONLA ARAMIZDA 100 LİRA BİLE YOK NASIL İŞ ANLAMADIM YAAA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |